-Credeai ca le-ai vazut pe toate? 

-In Romania?

Nu, nu le-ai vazut pe toate iar drept dovada este situatia recenta de la Craiova, unde desi se impunea mutarea automobilelor din parcare pentru a termina asfaltarea, cineva mai cu mot s-a gandit ca este sub demnitatea lui si ca unul ca el nu trebuie sa-si mute masina!

Lucrarile de asfaltare au fost facute, astfel, in jurul masinii sale iar la final parcarea arata in felul urmator:

164691maxim

Seamana a o gluma din bancurile cu prosti! Cert este ca nesimtirea unora nu cunoaste limite si sfideaza pe fata o intreaga societate, doar pentru ca vor, doar pentru ca sunt lasati!

Culmea ironiei, este ca lucratorii desi au apelat in dese randuri la proprietar pentru a muta masina, fiind deci oameni de omenie pentru ca nu-i asa, nu poti muta Gipanu’ ca cine stie ce smecher il are, insa au fost refuzati de fiecare data! Cand insa au apelat la cei de la ”ridicari auto” pentru a muta cu forta masina s-au lovit de un alt neprevazut, Gipanu’ era prea greu pentru a putea fi ridicat de catre utilajele Primariei Craiova!

In final, Gipanu’ a ramas pe loc, asfaltarea s-a facut in jurul acestuia, iar ceea ce a rezultat vedeti mai sus, inca un banc cu olteni! :))

––––––-

-cum asfalteaza oltenii o parcare?

-depinde de cate masini smechere sunt parcate acolo! 

––––––-

*sursa foto-Gazeta de Sud