Cum asfalteaza oltenii o parcare? Altfel spus, nesimtirea unora nu are limite!

-Credeai ca le-ai vazut pe toate? 

-In Romania?

Nu, nu le-ai vazut pe toate iar drept dovada este situatia recenta de la Craiova, unde desi se impunea mutarea automobilelor din parcare pentru a termina asfaltarea, cineva mai cu mot s-a gandit ca este sub demnitatea lui si ca unul ca el nu trebuie sa-si mute masina!

Lucrarile de asfaltare au fost facute, astfel, in jurul masinii sale iar la final parcarea arata in felul urmator:

164691maxim

Seamana a o gluma din bancurile cu prosti! Cert este ca nesimtirea unora nu cunoaste limite si sfideaza pe fata o intreaga societate, doar pentru ca vor, doar pentru ca sunt lasati!

Culmea ironiei, este ca lucratorii desi au apelat in dese randuri la proprietar pentru a muta masina, fiind deci oameni de omenie pentru ca nu-i asa, nu poti muta Gipanu’ ca cine stie ce smecher il are, insa au fost refuzati de fiecare data! Cand insa au apelat la cei de la ”ridicari auto” pentru a muta cu forta masina s-au lovit de un alt neprevazut, Gipanu’ era prea greu pentru a putea fi ridicat de catre utilajele Primariei Craiova!

In final, Gipanu’ a ramas pe loc, asfaltarea s-a facut in jurul acestuia, iar ceea ce a rezultat vedeti mai sus, inca un banc cu olteni! :))

——————-

-cum asfalteaza oltenii o parcare?

-depinde de cate masini smechere sunt parcate acolo! 

——————-

*sursa foto-Gazeta de Sud

15 Comments

 1. Andrei Timariu Reply

  =)))) Ce idiot, pentru ca a refuzat sa-si mute masina a devenit acum mascariciul tuturor!

 2. Hai ma, chiar la mine in Craiova? 😀
  Stiu locatia, e undeva pe Calea Bucuresti, adica pe unul din principalele bulevarde ale orasului!
  Rusinicaaaaa….. 😀

 3. Boul nu e bou destul daca nu e si fudul! Acum ar trebui poza asta distribuita peste tot, sa-l facem de comanda! 😀

  • Liviu R. Reply

   poza e deja viral pe internet, inca de ieri de la publicare!

 4. Cat de taran sa fii sa refuzi sa-si muti masina cativa metri mai incolo? Sau mai bine zis, cat de oltean? 😀

 5. Alexandru Reply

  Probabil acum isi va fura o amenda destul de mare si probabil va trebui sa plateasca din buzunarul propriu asfaltarea acelui petec! asa-i trebuie, daca a fost smecher!

 6. Smeker de smeker mafiot 🙂

  Poate ii da primarita cheia orasului si titlul de “Prostul prostilor”

  Oare masinile/utilajele care au lucrat la asfaltare n-aveau RCA ? sa-i fi facut o bucurie idiotului …

  • Liviu R. Reply

   Iti dai seama ca nu puteau sa i-o loveasca, dadeau in alte belele mai apoi! Oricum, avand cheile masinii o puteau muta lejer, numai sa fi vrut si sotia proprietarului, din cauza careia s-a intamplat tot!

 7. Daca venea serviciul de ridicari masini, era problema. Puteau face asta pentru a termina lucrarea, dar cine suporta cheltuiala? Aia daca ti-o ridica, cineva trebuie sa plateasca. Proprietatul masinii le baga ceva in dinti, pentru ca el o avea in parcare, nu intr-un loc interzis.. deci, e greu.. :))

  • Liviu R. Reply

   Din ce am inteles, muncitorii, asfaltatorii au fost destul de bine-intentionati! Oricum, spatiul de parcare nu e al proprietarului ci e spatiu public, chiar daca in Craiova se plateste taxa de parcare (generala), iar cum in zona se desfasurau lucrari in interes public puteau foarte usor sa o ridice….daca aveau cu ce! :)))

Leave A Reply

Navigate