Intrarea FoodPanda pe piata din Romania, in septembrie anul trecut, a dus sintagma ”comanzi mancare online” la un nivel superior de calitate. Destul de lesne de inteles de ce FoodPanda este sinonim cu calitatea in piata serviciilor online de ”food delivery” din moment ce platforma este nr 1 la nivel mondial, avand o prezenta pe 4 continente.

Ce este FoodPanda?

O platforma online, un instrument dedicat livrarii de mancare, la birou sau la domiciliu. Unul simplu, usor, comod si rapid.

Cum comanzi mancare online, folosind FoodPanda?

Destul de simplu! Platforma poate fi accesata de pe desktop, tableta sau smartphone (Android sau Ios). Selectezi locatia, alegi restaurantul si meniul favorit, comanzi, iar restaurantul iti livreaza in cel mai scurt timp posibil comanda.

Momentan, in Romania, serviciile FoodPanda sunt disponibile doar pentru Bucuresti si Cluj Napoca, insa nu am dubii ca pe parcursul anului 2014 se va extinde si in restul marilor orase de la noi. Si tot de tinut minte, este ca forma de plata este prin ramburs, momentan, urmand ca in scurt timp sa fie disponibile si serviciile de plata cu cardul. Un alt aspect important de retinut este faptul ca exista o limita minima pentru valoarea comenzii, aceasta fiind de 25 de lei (ron).

Plusuri si minusuri?

La capitolul ”plusuri”, referitor evident la servicii, este modul intuitiv si user-friendly de constructie al platformei. La capitolul ”minusuri” tot ceea ce am gasit deocamdata tine de restaurantele partenere, multe dintre acestea livrand mancare dupa un program propriu, ne-sincronizat cu platforma, in sensul ca daca vrei sa comanzi ceva la ora 10:00 dimineata vei gasi cu siguranta cateva restaurante ce nu inregistreaza comenzi decat dupa ora 11:00 (sau alta ora, dupa caz). Sigur, nu tine de FoodPanda, dar parca ar trebui si restaurantele partenere sa se conformeze putin cu cerintele platformei si mai ales al modului de operare cu care platforma si-a obisnuit utilizatorii, asta tinand cont de faptul ca lumea online este mereu activa si statistic vorbind foarte multe comenzi online sunt facute la ore matinale.

Tot la capitolul ”plusuri” voi trece si aplicatiile pentru smartphone. E drept, am testat doar varianta pentru Android, insa fiind placut impresionat de performantele acesteia, sunt sigur ca si varianta pentru iPhone este similara. Notificarea prin sms, atat pentru inregistrarea comenzii cat si pentru confirmarea orei de livrare reprezinta iarasi un mare plus.

Concluzia?

Este usor, simplu, rapid si comod sa comanzi mancare online, cu ajutorul FoodPanda, si va veti convinge singuri, unii poate v-ati convins deja. Indiferent de gusturi si meniuri preferate, indiferent ca va place pizza sau pui Shanghai, toate sunt usor de comandat iar FoodPanda merita recomandat (am facut si rime, involuntare, dupa cum se observa)! 🙂

Tu comanzi mancare online? Ai incercat FoodPanda?