În presa de azi a apărut o serie de articole care aduc în discuţie o tematică foarte periculoasă. Articole în care se vorbeşte despre faptul Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR ar negocia zilele astea cu UDMR pentru a primi voturile cetăţenilor de etnie maghiară, în schimbul acordării autonomiei Ţinutului Secuiesc. A unei anumite autonomii, privită prin prisma unei descentralizări şi care ar acorda puteri sporite celor ce administrează teritoriul judeţelor Mureş, Harghita şi Covasna.

Personal, pot considera articolele, în special cel de pe Adevărul (pe acela l-am citit primul) drept unele de propagandă politică. Însă, argumentele autorilor sunt destul de solide.

Cât de disperat,  devină Preşedintele României, este Victor Ponta?

Cât de avid după putere este acest om, care pare a fi suficient de pervers încât se joace cu destinele a milioane de oameni?

Presimt o adevărată explozie de reacţii la aflarea acestei informaţii. Pentru este al naibii de urat joci atât de murdar încât ţi vinzi ţara doar pentru TU te visezi Preşedinte.

Oare cât de mândri se simt acum cei care l-au votat pe Victor Ponta în rundă 1 a alegerilor?

Oare cei din Oltenia, Dolj şi Olt în special, se simt români, sunt mândri sunt români? Asta în timp ce favoritul lor se pare vrea rupă ţara în două?

Da, sunt sigur informaţia va fi cât mai rapid dezminţită. La fel, sunt sigur în perversitatea sa, Victor Ponta, poate negocia doar promisiuni cu UDMR iar după ce va fi ales, va uita aceste promisiuni.

Însă, dacă acesta este începutul unei noi “ere”, atunci fiţi siguri ceea ce urmează nu va fi deloc bine pentru România, pentru români. Nu poţi începe construieşti ceva durabil şi frumos, atunci când materialele tale de construcţie sunt de proastă calitate şi mai mult de atât, sunt obţinute prin înşelătorii.

Domnule Victor Ponta, nu mulţumesc! Nu vreau fiţi Preşedintele meu şi nici al României!

Ponta promite autonomia Ţinutului Secuiesc pentru a obţine voturile maghiarilor - Marius Diaconescu - adevarul.ro.clipular