Pentru pasionatii trilogiei Lord of The Rings dar si al mult mai recentei trilogii The Hobbit, inceputul lunii decembrie va reprezenta finalul unui moment indelung asteptat.

The Hobbit: The Desolation of Smaug, al doilea film al trilogiei The Hobbit, va fi lansat in cinematografele din intreaga lume pe data de 13 decembrie.

Pe langa povestea fascinanta, pe langa deja consacratul succes si incasarile uriase ale celor 3 filme Lord of The Rings si The Hobbit: Un an Expected Journey, al doilea film din seria The Hobbit aduce ceva cu adevarat senzational.

The Hobbit: The Desolation of Smaug, este primul film realizat cu noua tehnologie 48p, adica un format progresiv de 48 de cadre pe secunda (FPS), ceea ce inseamna o si mai mare claritate a imaginii, culori mult mai vii, aproape de realitate, dar si o calitate a cursivitatii cadrelor atat de buna incat sa acorde spectatorului acel simt al realitatii de care toate filmele cu foarte multe efecte speciale au nevoie.

Care sunt diferentele intre clasicele formate 24p (FPS) si 25p (FPS), tehnologiile cu care sunt realizate in prezent mai toate productiile cinematografice si 48p (FPS), cred ca cel mai bine clipul de mai jos poate exemplifica:

Cat despre filmul in sine, se anunta a fi un mare succes cinematografic, garantat oarecum si de reintoarcerea regizorului celor 3 filme din cea mai recenta adaptare a Lord of The Rings, Peter Jackson.

*mai multe info