De fapt, cred ca penibilul s-a produs deja! Daca in ultimii doi de zile nu mai exista nici macar umbra Univesitatii Craiova in fotbalul romanesc, astazi Primaria Craiova a avut grija sa exista doua echipe Universitatea Craiova!

Da, ati citit bine, la Craiova e posibil!

Luni, adica  1.07.2013, Adrian Mititelu anunta cu surle si trambite ca a reinviat FC Universitatea Craiova, inregistrand deja 20 si ceva de jucatori la FRF, anuntand antrenorul!

Astazi, adica joi 04.07.2013, Primaria Craiova anunta deasemenea cu surle si trambite infiintarea CS Universitatea Craiova, in incercarea de a reinvia fotbalul craiovean!

Aseara, flegmatic, Mircea Sandu, presedintele FRF spunea:”facem loc in Divizia B pentru ambele echipe ale Craiovei”! 

Eu nu voi comenta prea mult pe baza acestui aspect, oricum nu militez pentru nici una dintre partile implicate ci militez pentru existenta unei singura Universitatea Craiova,  si ma limitez la a spune decat atat: penibil!

Care e de fapt adevarata Universitatea Craiova? 

Suporterii Universitatii Craiova mai exista sau au fost transformati in catei care sa militeze pentru fiecare dintre cele doua parti implicate intr-o rusine de-a dreptul incredibila?

Oare asa de greu este ca Primaria Craiova sa-l aduca la discutii pe Adrian Mititelu si sa decida viitorul Universitatii Craiova?

Oare Adrian Mititelu chiar se incapataneaza sa lupte pentru Craiova riscand chiar sa devina un al doilea Gigi Netoiu pentru suporterii olteni?

Sunt multe intrebari, vom primi raspunsul zilele urmatoare, o singura certitudine exista: situatia este de-a dreptul penibila!