BAC - Brigada Anti-Copii? Altfel spus, o situatie de toata jena!

Astazi, 5 iulie 2013, pentru romanii care credeau ca le-au vazut pe toate in Romania, viata si unii dintre semenii nostri ne-au aratat inca o data ca nu, nu le-am vazut pe toate, in Romania este posibil orice!

-unde? – Bucuresti, Liceul Dimitrie Bolintineanu!

-cand? -azi!

-cine? – Procuratura DGA, Politia Romana, tinerii ce-si sustineau examenul de bacalaureat in liceul sus-amintit, parintii copiilor;

ce? – Procurorul DGA cu de la sine putere decide sa dea ordin Politiei Romane sa mearga in liceul respectiv si sa perchizitioneze ”pana la piele” elevii ce sustineau examenul de bacalaureat, pentru ca mai apoi sa le ceara sa-i imbarce in dube pentru a-i aduce la interogari;

de ce? – pentru a dovedi si prinde in flagrant profesorii din comisia de examinare la BAC ce supervizau examenele in liceul respectiv si care se presupunea ca solicita si primesc spaga;

cum? – in cel mai comunist mod cu putinta!

Cam asta e esenta a ceea ce s-a intamplat azi in Bucuresti, la Liceul Dimitrie Bolintineanu!

Rezultatul? 

Scandal, taraboi, politisti prinsi la mijloc intre furia parintilor copiilor si excesul de zel al procurorilor, negociatori ai Politiei trimisi sa calmeze o situatie exploziva de-a dreptul, un Prim Ministru care in loc sa faca alte lucruri mai importante e nevoit sa intervina si sa-i roage pe procurori sa respecte cadrul legal adica trimiterea de citatii elevilor inainte de a-i lua cu forta si duce cu dubele la interogari!

Controale pana la piele, la propriu, pentru elevii banuiti ca ar da spaga sau ca ar avea fituiti!

Incredibil, da, elevi controlati in chiloti ca nu cumva sa aiba fituiti (Politia zice ca nu, parintii spun ca da)! Realy?

In rest, aveti mai multe detalii aici, la Stirile Pro TV!

Parca prea mult taraboi pentru spaga la BAC, plus o situatie ce clar putea fi evitata, pentru ca avem increderea ca procurorii si Politia Romana inca mai au oameni inteligenti, care stiu cum sa prinda infractorii!

Cireasa de pe tort? Toti copiii implicati, luati azi de dubele de politie direct din examenul de BAC, vor primi consultatii gratuite de la psihologi pentru a putea trece peste soc, pentru ca multi se pare ca au fost socati (altii, vor avea cu ce sa se laude, asta e clar)!

*acesta a fost Pulsul Zilei in Online