Una din stirile ce ieri au facut inconjurul internetului a avut ca sursa o intamplare extrem de interesanta petrecuta in Dundee, Ohio, SUA!

In meniul Burger King Kids Meal, pe care un bunic il cumparase pentru nepotul sau, in varsta de 4 ani, a fost gasit de catre acestia in momentul in care au deschis pachetul o pipa plina cu marijuana!

Totul a luat amploare mai apoi, responsabilul fast-food-ului a chemat Politia, acestia din urma au inceput investigarile s.a.m.d! Intr-un final s-a aflat ca pipa plina cu marijuana fusese ascunsa acolo de un angajat al localului, un tanar in varsta de 23 de ani! Atunci cand tot la sesizarea ”bunicului”, Politia a verificat si o masina din parcarea Burger King, au descoperit in aceasta mult mai multe pipe si tigari cu marijuana!

–-

Interesant as zice, bine ca au chemat Politia si nu am mers sa se planga repede pe Facebook, departamentului Relatii cu Clientii sau celui Social Media de la Burger King! Iarasi ceva bun, bine ca nu au gasit o omida, ca era foarte grav! 😀

*Mai multe pe The Huffingtton Post

*Acesta a fost Pulsul Zilei in Online