Sunt sigur ca cei cu bloguri gazduite pe platforma Blogger si care nu au domenii proprii au avut o criza de nervi in ultimele zile!
 De ce zic asta?  Pai se pare ca Blogger a decis sa instaleze un fel de domeniu dinamic sau ceva de gen, mai bine zis terminatia blogspot.com se schimba in functie de tara de unde este accesat blogul, adica daca blogul este accesat din Franta adresa sa va fi  numeblog.blogspot.fr , daca e accesat din Germania terminatia va fi  blogspot.de s.a.m.d! Norocul celor cu bloguri accesate din Romania spre exemplu, unde terminatia este aceeasi,  .com si unde nu sunt probleme! Totusi, cum blogurile romanesti sunt accesate si din straintate, problemele incep sa apara pentru cei ce vor sa afle mai multe despre respectivul blog!

 Care sunt problemele? Simplu, caci Google Friend Conect, Facebook like box, Livefyre sau orice alta platforma custom de comentarii, orice alt obiect widget ce se bazeaza pe adresa web a blogului, nu vor mai functiona in momentul cand aceasta adresa se schimba!

 Cum poate fi rezolvat? Sincer, solutia cea mai la-ndemana imi pare domeniul propriu, nu costa mult, maxim 9 dolari pe an, dar rezolva aceste mici ”nebunii” ale Blogger!

De ce se intampla asta? Asta incerc sa aflu si eu, desi raspunsul cel mai logic este ca Blogger incepe sa aiba o baza de date foarte plina in ceea ce priveste numele de domeniu si poate de asta vor sa mai ”relaxeze” putin atmosfera sau poate o fac pentru a stopa un val urias de comentarii spam ce s-a abatut in ultima vreme asupra blogurilor gazduite de aceasta platforma!