Cateva raspunsuri pentru Blog Power, editia 8!
-1. De ce iubesc luna ianuarie?
Ca sa fiu carcotas putin, as zice ca nu iubesc luna ianuarie, ci mai mult luna februarie! Insa da, luna ianuarie ca orice alta luna a anului are farmecul ei, un farmec putin mai ”congelat” asa, dar isi are identitate proprie, o multime de nume faimoase ce s-au nascut in aceasta perioada…si cand mai pui ca de fapt, luna ianuarie vine tot cu sarbatori de iarna :))

-2. De ce iubesc strazile cu nume de poeti?
Aici chiar sunt carcotas, pentru ca nu iubesc strazile cu nume de poeti, mi se pare asa….ca-n proverbul acela ”numele….pe toate gardurile”…si de asta am asa…o senzatie ciudata, mereu!

-3. De ce iubesc fulgii de nea?
Iubesc fulgii de nea, iarna, la fel de mult cum iubesc razele soarelui primavara! Un spectacol aparte, care atunci cand ajunge in punctul sa maxim, zapada, tinde sa ne arate la toti ca suntem egali!…ah..si mai arata ceva, zapada, proaspata..acopera mizeria oamenilor, lasand pur sentiment de curat!

-4. De ce iubesc propozitiile care nu contin negatii?
Cred ca intrebarea se refera la negatie mai mult decat la propozitie in sine, iar negatia a adus de foarte multe ori suferinta, de unde rezulta ca iubesc aceste propozitii, doar pentru ca au lipsa de …negatie!

-5. De ce iubesc ceasurile care opresc timpul in loc atunci cand e cazul?
Ultimul ceas pe care l-am vazut ca s-a oprit in loc, a fost exact acum 3 ani, pe 3 februarie…si a ramas oprit pe vesnicie….asa ca detest aceste ceasuri, rolul timpului e sa curga nu sa se opreasca, rolul nostru e sa apreciem timpul in fiecare secunda, nu doar cand pare ca sta pe loc(desi ar mai fi varianta cu indragostitul…cand ceasurile doar par ca opresc timpul)!

6. De ce iubesc un cap plin de idei?
Sunt varsator, ar chiar culmea sa nu imi placa oamenii plini de idei, oameni cu care sa pot conversa, oamenii care si de la care sa pot invata mereu cate ceva, oamenii care prin inteligenta si intelepciunea lor sa nu ma lase niciodata sa ma plictisesc!

-7. De ce iubesc copiii care au fulare rosii?
Din acelasi motiv pentru care.i iubesc indiferent ce haine poarta, iubesc copiii.

-8. De ce iubesc forta de atractie?
Forta de atractie, aici e aici, pentru ca ma duce cu gandul la una din legile de baza ale universului, atractia fiind alaturi de echilibru una din regulile care fac ”totul sa se invarta”!

-9. De ce iubesc pantofii care au in ei o intreaga poveste?
Nu am privit niciodata pantofii ca avand o poveste in sine, desi da, daca ar fi, povestea ar fi una foarte lunga si foarte interesanta, incepand tocmai de la cizmar si pana la cel ce poarta!

-10. De ce iubesc soarele? 
Pentru ca lumina lui imi arata adevarata fata a lumii, din pacate de multe ori nu reuseste sa-mi arate si adevarata fatas a oamenilor!