Curentul asta, mai mult manie, de a fi impotriva plasarii de produse in clipurile muzicale romanesti a ajuns recent la un nou episod!

Intr-o emisiune de la Acasa Tv, emisiune preluata mai apoi prin esenta sa in articole atat pe site-ul web al postului de televiziune, pentru ca mai apoi si de Libertatea, WowBiz, ShowBiz, realizatorii s-au gandit ca nu ar fi rau, nu ar strica putina inflamare a audientei daca ar aduce in discutie viata privata a artistei!

Astfel, au acuzat-o pe Alessia ca promoveaza pastile de slabit, pentru ca ”s-ar sti” ca pastilele de slabit ar fi nocive sanatatii! La jurnalistii de la Acasa tv toate produsele merg in aceeasi oala, nu conteaza ca produsele pe care le ataca, multe dintre ele, sunt legitime si certificate de IBA, totul merge la gramada, tipic romanesc!

Nu conteaza ca produsul pe care l-au atacat, prin prisma atacului asupra Alessiei, in speta Slim Duo Forte, este unul dintre putinele avizate, certificate si legitime de pe piata! Nu mai conteaza ca specialistii de la Slim Duo Forte chiar fac eforturi foarte mari pentru a educa clientii, pentru a-i ajuta in asa fel incat solutiile pe care le aleg atunci cand decid sa scape de surplusul de kilograme sa fie cele mai potrivite pentru ei, pentru a nu-si pune propria sanatate in pericol!

Probabil in profesionalismul lor, jurnalistii de la Acasa Tv, au omis faptul ca ”pastilele de slabit” promovate de Alessia vin la pachet cu un serviciu de consultanta nutritionala ce implica pana si stabilirea unei diete personalizate! Deasemenea par sa fi omis pana si faptul ca produsul pe care-l atacau si-a demonstrat de nenumarate ori in ultimul timp eficienta avand efecte benefice asupra organismului!

Pentru ca atacul sa fie complet, jurnalistii si-au adus aminte de o alta poveste scornita in cel mai pur stil jurnalistic, cum ca Alessia ar fi fost pentru ceva vreme in trecutul ei, prostituata in Grecia! Departe de mine adevarul din  spatele acestei povesti, dar totusi, atunci cand acuzi pe cineva de prostitutie trebuie sa ai dovezi, altfel si eu pot acuza ”doar pentru ca vreau, pot si am acces la public” pe oricine in orice fel!

Apropo de plasarea de produse, pentru ca pomenisem la inceput de articol despre asta, probabil ar trebui sa le spuna cineva si jurnalistilor ca asa cum ei au nevoie de bani pentru a asigura tirajele de maine si poimaine, la fel si artistii au nevoie de bani pentru a-si asigura bugetul necesar filmarii unui videoclip muzical!

Nu zice nimeni ca se pot promova orice produse, dar totusi, nici sa devenim aberanti atacand orice, parca nu se cuvine, nu-i asa?

Mai multe nu mai zic, au zis destule inteligentii de la Acasa Tv, Wowbiz si alte publicatii can-can-istice!

Aveti aici secventele din emisiunea de la Acasa TV:Iar aici clipul Alessiei:

*sursa:-Acasa TV