ZenithSecure este parte a companiei Agilio Software  infiintata in Romania, la Cluj-Napoca, de catre doi antreprenori romani, Mihai Motocu si Flaviu Rus!

Sincer sa fiu astazi este prima data cand aud despre aceasta firma, gratie unui articol de pe blogul lui Victor Kapra, insa pentru ca m-a impresionat ceea ce am aflat, am decis bineinteles sa va impartasesc si voua!

ZenithSecure propune o noua modalitate de securizare a datelor digitale, prin partajarea criptata si automata a tuturor datelor protejate, distribuite echitabil si partial, pe mai multe servere simultan, servere ce se gasesc in locatii geografice diferite si care ruleaza pe sisteme de operare diferite!

Structura software-ului ZenithSecure pare a fi imposibil de spart de catre hackeri si tocmai din cauza asta pare a fi solutia aproape perfecta pentru a proteja datele digitale, mai ales ca aceste date sunt criptate automat.

Mai multe nu voi spune, in primul rand pentru ca nu as vrea sa debitez prostii doar de dragul randurilor scrise si asa cum spuneam doar azi am aflat despre ZenithVault (asa cum se numeste software-ul) aflandu-ma deci in plin proces de studiu :), insa va recomand sa cititi atat articolul lui Victor cat si informatiile prezentate pe site-ul ZenithSecure, se merita! De fapt se merita promovata aceasta companie, pentru ca am impresia ca vom mai auzi despre ea in viitor! 🙂