O escaladare periculoasa. Pe Shanghai TowerDoi baieti, rusi, ce probabil sunt dependenti de adrenalina au reusit si de aceasta data sa insele vigilenta firmelor de paza, facand inca o escaladare periculoasa, de data aceasta in varful Shanghai Tower, cladire aflata inca in constructie.

Vadim Makhorov si Vitaly Raskalov, care nu sunt la prima tentativa de acest gen dupa ce in trecut au mai escaladat si alte cladiri inalte din Rusia, au riscat destul de mult de aceasta data, urcand pe o cladire care este santier in toata regula.

Au reusit sa atinga inaltimea maxima, de 650 metri. Nu stiu exact cat timp le-a trebuit pentru a atinge ”varful” insa este destul de clar ca cel putin cateva ore. Despre cum au coborat, iarasi, nu se stie nimic deocamdata, insa presupun ca  „s-au parasutat”, pentru ca altfel la intoarcere ar fi fost prinsi cu siguranta de firma de paza iar indrazneata lor escaladare periculoasa a Shanghai Tower ar fi avut ca si consecinta cateva zile de „racoare”.

Dincolo de peripetii si pericol, ramane de remarcat peisajul incredibil pe care cei doi au avut grija sa-l filmeze si sa-l imparta cu restul internautilor.

Tot referitor la clip, acest a ajuns viral asa cum probabil era de asteptat. O escaladare periculoasa, pe Shanghai Tower, a contorizat pana acum peste 22 de milioane de vizualizari pe Youtube in doar 7 zile, ceea ce este de-a dreptul fantastic.