Spuneam eu deunazi ca incerc sa reduc ”tirajul” pentru articolele din Social Media, nu din alta cauza dar domeniul este inca in descoperirea propriei identitati si o abordare frecventa de astfel de subiecte tinde sa ”strice balantza”! 🙂

Asadar, azi va propun un articol fotografic 100%, de fapt o colectie de fotografii cu si despre copii, asa cum le sta bine lor, visand, jucandu-se, construind o lume mai buna!

Fotografiile urmatoare au fost realizate de catre artistul german Jan von Hollebena, un artist nascut si crescut intr-o familie de medici terapeuti pentru copii, de la care cu siguranta a prins si atasamentul pentru copii!

Jan von Hollebena face parte din acea categorie de oameni care nu au nevoie de spectacol mediatic, de promovare intensiva si agresiva, pentru a sublinia o stare de fapt! Despre ce este vorba? Simplu, copiii trebuie lasati sa viseze, sa se joace, sa descopere lumea prin ochii lor, copiii trebuie lasati sa zboare!

Colectia se numeste ”Dreams of flight” si contine 17 fotografii (eu voi prezenta doar 7 dintre ele) care demonstreaza de fapt ca adevaratul ajutor pe care societatea il poate oferii copiilor este reprezentat de asigurarea prezentului, prezent care le creioneaza viitorul, fara a implica spiritul civic, fara a implica mizeria mediatica, fara a implica interesele meschine si evident acei oameni care inteleg sa-si cladeasca un viitor folosindu-se de copii! Ajutorul trebuie oferit individual prin gesturi mici sau mari, zilnic, necontenit, de-a lungul intregii vieti, fara a astepta nici cea mai mica rasplata in schimb, de fapt cea mai buna rasplata este sa vezi copii cu zambetul pe fata mereu!

Viitorul vine ”zburand” insa daca multi dintre semenii nostri taie aripile celor ce trebuie sa zboare, folosindu-se de copii ca de niste unelte care sa-i ajute sa-si umple buzunarele de galbeni, atunci viitorul va fi unul pe masura actiunilor prezente!

Vise de zbor.

 

Holleben02

Vise de zbor.

Vise de zbor.

Holleben13

Vise de zbor.

Vise de zbor.