Una din stirile care azi au reusit pe de-o parte sa ma amuze, pe de alta parte sa ma uimeasca.

In Vietnam, zilele trecute, au fost gasiti ascunsi in jungla  2 barbati, tata si fiu. In varsta de 82 si respectiv 41 de ani, cei doi barbati se ascunsesera acolo in timpul razboiului din Vietnam, de teama evident, a razboiului.  Ideea de a se ascunde in jungla a apartinut evident tatalui, Ho Van Thanh, care dupa ce vazuse cum sotia sa si doi dintre copii sai fusesera ucisi, in 1971, de bombardamentele nord-vietnamezilor a decis sa fuga in jungla impreuna cu fiul sau, Ho Van Lang!

Interesant este ca un alt fiu al barbatului, Ho Van Tri, ramasese in urma, in zona de conflict, iar dupa aproape 20 de ani de la fuga tatalui sau si a fratelui sau, i-a gasit ascunsi in jungla vietnameza si a incercat sa-i convinga ca razboiul se terminase si ca nu mai avea rost sa stea ascunsi, dar nu a avut insa succes.

Cei doi barbati, tata si fiu, au trait aproape 40 de ani intr-o casuta din lemn construita intr-un copac, si-au cultivat propria hrana ba’ chiar au cultivat si tutun, fara insa a incerca vreodata sa revina in satul natal.

*Mai multe info: Sky News