Semifinala Eurovision 2013 – Surprinzator de bine pentru Romania?

Emotii mari ieri seara cand in cea de-a doua semifinala a Eurovision 2013, organizat in acest an la Malmo in Suedia, a intrat in concurs si participantul desemnat sa reprezinte Romania!

Trebuie sa recunosc, eu sunt unul din aceia (nu putini) care considera ca melodia asta e una de toata jena, cel putin datorita schimbarii bruste de tonalitate a cantaretului ce dupa numai cateva secunde de interpretat normal, devine brusc strans de ceva (de barbatie, nu de altceva) si canta foarte subtire, imitand o voce feminina! 🙂

Iarasi un lucru ce trebuie sa-l recunosc, nu ma asteptam sa treaca de semifinale sau cel mult, daca ar fi facut-o, ar fi facut-o cumva la limita!

Cezar Ouatu a tinut insa sa ne contrazica si a intrat in finala destul de lejer, printre primii, ceea ce e al naibii de surprinzator, mai ales ca celelalte melodii participante ieri seara, in cea de-a doua semifinala, au fost destul de bune (competitie dura, cu alte cuvinte)!

Sa nu ne imbatam cu apa rece totusi, sambata seara, in finala, vom vedea o cu totul alta reprezentatie a tuturor participantilor, a tuturor finalistilor, care bineinteles vor da ce au mai bun!

Un mare plus pentru performata de aseara a lui Cezar Ouatu a fost, foarte probabil, spectacolul creat in sala, pe gustul europenilor se pare, mai ales ca a apelat la mitul Dracula in prestatia si spectacolul scenic!

Nu mai zic nimic, nu vreau sa cobesc, dar serios ca nu m-ar mira ca Cezar sa se claseze la final in primii 10! Cel putin datorita lejeritatii cu care a intrat in finala (adica a fost votat foarte mult) si in plus, datorita unei reprezentatii scenice destul de curajoase si originale!

Pana una alta, bravo Cezar, ai inchis gura tuturor, cel putin pentru o zi! 🙂

In alta ordine de idei, melodia mea favorita este cea a Norvegiei (sunt patriot, dar sunt si realist)! 😀

 

*acesta a fost Pulsul Zilei in Online

2 Comments

  1. Laurentiu Iancu Reply

    Ne-am cam imbatat cu apa rece sau ma rog, unii dintre noi. Eu am fost sceptic inca de la inceput si chiar nu am dat vreo sansa Romaniei la acest concurs. Din nefericire, realitatea a fost exact cea imaginata de mine si, in finala, am avut parte de un rezultat scontat de multa lume.

    • @Laurentiu Iancu – inseamna ca ai avut asteptari mari! personal, consider ca locul ocupat de Cezar este unul chiar nesperat de bun, asta luand in considerare si nivelul foarte bun al restului melodiilor!

Leave A Reply

Navigate