Emotii mari ieri seara cand in cea de-a doua semifinala a Eurovision 2013, organizat in acest an la Malmo in Suedia, a intrat in concurs si participantul desemnat sa reprezinte Romania!

Trebuie sa recunosc, eu sunt unul din aceia (nu putini) care considera ca melodia asta e una de toata jena, cel putin datorita schimbarii bruste de tonalitate a cantaretului ce dupa numai cateva secunde de interpretat normal, devine brusc strans de ceva (de barbatie, nu de altceva) si canta foarte subtire, imitand o voce feminina! 🙂

Iarasi un lucru ce trebuie sa-l recunosc, nu ma asteptam sa treaca de semifinale sau cel mult, daca ar fi facut-o, ar fi facut-o cumva la limita!

Cezar Ouatu a tinut insa sa ne contrazica si a intrat in finala destul de lejer, printre primii, ceea ce e al naibii de surprinzator, mai ales ca celelalte melodii participante ieri seara, in cea de-a doua semifinala, au fost destul de bune (competitie dura, cu alte cuvinte)!

Sa nu ne imbatam cu apa rece totusi, sambata seara, in finala, vom vedea o cu totul alta reprezentatie a tuturor participantilor, a tuturor finalistilor, care bineinteles vor da ce au mai bun!

Un mare plus pentru performata de aseara a lui Cezar Ouatu a fost, foarte probabil, spectacolul creat in sala, pe gustul europenilor se pare, mai ales ca a apelat la mitul Dracula in prestatia si spectacolul scenic!

Nu mai zic nimic, nu vreau sa cobesc, dar serios ca nu m-ar mira ca Cezar sa se claseze la final in primii 10! Cel putin datorita lejeritatii cu care a intrat in finala (adica a fost votat foarte mult) si in plus, datorita unei reprezentatii scenice destul de curajoase si originale!

Pana una alta, bravo Cezar, ai inchis gura tuturor, cel putin pentru o zi! 🙂

In alta ordine de idei, melodia mea favorita este cea a Norvegiei (sunt patriot, dar sunt si realist)! 😀

 

*acesta a fost Pulsul Zilei in Online