Aş putea zice, cât mai scurt şi cât mai la obiect, doar atât: Incredibil!

Ieri seară se anunţa concertul, pe 13 iunie 2015. Azi după doar 2 ore de la punerea în vânzare a biletelor la concert, se vânduseră aproape toate. Apoi, după încă vreo alte 2 ore, se anunţa un nou concert, pe 12 iunie 2014. Iarăşi, după nici 4 ore de la punerea în vânzare a biletelor pentru cel de-al doilea concert (deşi cronologic va fi primul), aproape toate biletele se vânduseră.

Cu câteva minute înainte de scrierea acestor rânduri, staff-ul lui Andre Rieu a anunţat un al treilea concert, pe 14 iunie 2015. Ar fi de-a dreptul uluitor ca şi la acest concert să fie sold-out în doar câteva ore. Şi chiar dacă nu ar fi, sunt aproape sigur că până luni nu va mai fi nici la acesta vreun bilet disponibil.

Pariază cineva pe un al patrulea concert? …aş putea zice că sunt şanse. Sau cel puţin, sunt şanse pentru un alt concert ori serie de concerte în iarna lui 2015, poate pe Naţional Arena.

Oricum, de-a dreptul incredibil. Vorbim despre bilete la un concert bazat pe muzică clasică, chiar dacă este un spectacol desăvârşit. Şi, în plus, vorbim de preţuri la bilete destul de mari, cu mult peste ceea ce sunt obişnuiţi românii.

Sigur, un concert al lui Andre Rieu merită tot efortul, inclusiv pe cel financiar. Dar uimirea mea cea mare este interesul uriaş pentru muzică clasică.

*s-a terminat era manelelor?! :))

**da, dacă e adevărat, sunt de acord cu faptul că probabil a fost cea mai puternică mişcare de Marketing şi PR, făcută în România anul acesta. Spun asta în ideea că “a răsuflat” prin diverse medii că se planificase de la început să fie 3 concerte.

***pentru bilete, mergeti pe eventim.ro