Zvonurile conform carora un film pe baza francizei de succes Need for Speed, care a facut furori in lumea jocurilor electronice in ultimii10 ani, a fost confirmat de mai multe ori in ultimul timp, prin diverse mini-clipuri filmate de fani ce din intamplare se aflau in zona unde erau realizate filmarile!

De cateva zile, insa, aceste zvonuri au devenit realitate, in online aparand primul clip oficial (teaser) de promovare al filmului! Desi de cateva luni de zile, pe IMDB fusese anuntata inceperea filmarilor, fanii erau sceptici, mai ales ca in ultimii ani mai multe astfel de zvonuri fusesera lansate, toate insa dovedindu-se a fi false, in cele din urma!

Filmul Need For Speed va avea lansarea in 2014 si promite sa fie un adevarat blockbuster! Cu o distributie ce-i propune in roluri principale pe Aaron Paul, Dominic Cooper, Michael Keaton, Dakota Johnson, Imogen Potts, filmul promite sa fie la inaltimea asteptarilor fanilor, cel putin prin prisma faptului ca majoritatea actorilor sunt din noua generatie, tineri, si foarte indragiti de public!

Piesele de ”rezistenta” ale filmului vor fi insa scenele cu depasiri si accidente super-spectaculoase, cu masini de politie distruse, cu iesiri in decor si curse ilegale, toate amintind de cel mai de succes joc al francizei, Need For Speed Most Wanted!

De altfel, intriga filmului are elemente comune atat din Most Wanted cat si din mult mai recentul succes al francizei, Need For Speed The Run, cu personajul principal proaspat eliberat din inchisoare dupa ce fusese incarcerat din cauza unui complot al fostului sau partener de afaceri, pornind intr-o cursa de-a lungul tarii cu gandul razbunarii!

O alta piesa de rezistenta este reprezentata de masinile din film, majoritatea fiind super-car, de genul Bugatti Veyron, Koenigsegg (Agera si CCXR), Ford Shelby (Mustang), Lamborghini Gallardo si Murcielago (si foarte probabil Aventador), Mclaren MP4, BMW M3 si multe altele! Nici masinile de politie nu vor fi mai prejos!

Desi multi au inceput deja sa acuze EA si Dreamworks, producatorii filmului, ca filmul ar imita o alta franciza de succes, Fast & Furious, trebuie totusi sa recunoastem , atunci cand Need For Speed I facea furori in lumea jocurilor electronice, adica in 1997, filmul Fast & Furious nici nu era in proiect (primul film a fost lansat in 2001)!

In cele ce urmeaza aveti cateva imagini si clipuri teaser pentru filmul Need For Speed!

-teaser film

-imagini surpinse de fani

-imagini surprinse de fani

-imagini surprinse de fani