Românul, eroul anonim din Bologna!

Ieri, 25 iunie, la Bologna, in centrul istoric, la etajul 3 al unei cladiri de locuinte a izbucnit un incendiu foarte puternic! Nu se stie foarte clar care a fost cauza incendiului insa se stie ca un roman, un barbat cu o varsta de aproximativ 35 de ani, a reusit sa salveze vietile atat ale membrilor familiei sale cat si ale vecinilor sai italieni, asta in timp ce mai mult de 10 persoane, trecatori, priveau parca hipnotizati, fara a schita in vreun fel ca ar dori sa ajute cel putin prin chemare pompierilor!

Stirea este una ce face inconjurul Italiei in aceste momente, si chiar daca din motive inca greu de deslusit numele romanului ramane necunoscut, pentru italieni (ar trebui si pentru romani) el este eroul roman de la Bologna!

*acesta a fost Pulsul Zilei in Online 

**sursa: –TG24

14 Comments

 1. George spune:

  Pur si simplu toata stima si respectul pentru un om cu un astfel de curaj!

 2. Cristina Stegaru spune:

  Locuiesc in Bologna si da, asa este, presa italiana vuieste pe seama acestei stiri! De fapt, in ultima vreme exista asa, un curent, prin care romanii sunt prezentati intr-o lumina mult mai buna decat erau prezentati in anii trecuti!
  Pentru eroul anonim, tot respectul din lume!

 3. Davide spune:

  Dupa cum vorbeste italiana cel mai probabil este relativ nou in Italia, nu mai mult de 2 ani! Lasand micile carcoteli deoparte, omul cu siguranta va beneficia de mult sprijin din partea autoritatilor locale, pentru ca merita iar italienii stiu sa-si arate recunostinta!

  • Andreea F. spune:

   A reusit el pana la urma sa se faca inteles! Nu trebuie totusi sa exageram cu sprijinul autoritalor locale, nu prea-i vad pe italieni asa de saritori! Cel mai probabil tot firma de asigurare ii va fi de folos!

   • Gianni spune:

    Nu vad ce are de-a face vorbitul unei limbi straine, in fond el putea foarte fain sa vorbeasca si in romana si tot se facea inteles!

 4. Gabriel spune:

  Ar fi foarte frumos ca si presa romana sa preia stirea, pentru ca se merita!

 5. Vika spune:

  Asa fac multi, se strang ca un ciorchine in jurul unui incendiu si nimeni nu sare sa ajute, de parca ar fi roboti!
  Pentru romanul anonim, toata stima si respectul!

 6. Andreea F. spune:

  Stirea e pe toate canalele media din Italia, insa chiar nimeni pana acum nu a spus si cum se numeste acest erou roman!

 7. Gianni spune:

  Un om care merita respect si ajutor acum, pentru o locuinta noua!

 8. Mihai Doman spune:

  Italienii mediatizeaza intens stirea, in special in online, pacat ca romanii dorm (ma refer la presa)! Aflasem stirea de ieri seara de pe TG1 si pana la tine nimeni din Romania nu spusese nimic despre evenimentul asta!

Lasă un răspuns