Se discută foarte mult despre publishing în ultima perioadă. Se discută mai ales despre tendinţe, tipuri de conţinut, asocieri cu reţelele de socializare şi mai ales modul cum aceste asocieri să fie făcute.

La fel de mult se discută despre direcţia pe care un blogger trebuie s-o aleagă. Evident este vorba despre un blogger la început de drum şi, deasemenea, este vorba despre acei bloggeri care-şi propun ca într-o zi să câştige financiar din activitatea lor.

Tocmai din cauza asta am ales să recomand un e-book, gratuit de altfel, realizat de Costin Cocioabă şi Alex Negrea. Pe lângă faptul că se vorbeşte fix despre tendinţe, cel mai important este că e-book-ul vine de fapt ca o colectie de păreri personale, avizate. Veţi găsi, printre altele la fel de importante, opinii extrem de interesante ca cele ale Martei Uşurelu, Cristinei Bazavan, ale lui Cristi Manafu, Vali Petcu ori ale lui Dragoş Stanca.

Aşadar, în loc să bântuiti pe net căutând chestii faine de citit, rezervaţi-vă câteva minute şi citiţi Tendinţe în publishing online în 2014-2015. Nu veţi regreta, cel puţin nu în cazul în care chiar vă luaţi în serios munca de blogger. 🙂

E-book-ul poate fi descărcat de aici.