Zilele trecute, mai exact acum 2 zile, in online-ul din Romania a aparut un nou site/magazin online! Rolul site-ului respectiv este de a prezenta, promova si vinde romanilor unul dintre cele mai de succes produse romanesti din domeniul ”sanatate & nutritie”!

Biorefit Tea, o alegere naturala pentru detoxifiere si slabire

Ce este Biorefit Tea?

-primul ceai detox & fit body din Romania! Un ceai 100% natural, supliment alimentar!

Ce face Biorefit Tea?

-detoxifiere controlata, reduce colesterolul, normalizeaza tranzitul intestinal, creste eficienta curelor de slabit, imbunatateste digestia si intareste sistemul imunitar!

Cine poate folosi Biorefit Tea?

oricine cu exceptia: copiilor cu varste sub 6 ani, a femeilor insarcinate sau care alapteaza, a bolnavilor cu obstrucţii intestinale, ileus paralitic sau suferinţe abdominale nediagnosticate.

Cat costa Biorefit Tea?

46 de lei un pachet, care contine 30 de plicuri de ceai suficiente pentru aproximativ 10 zile (daca se urmeaza o cura de slabire)

Exista recomandari, este produs avizat?

Da, spre deosebire de multe alte zeci de produse existente pe piata, Biorefit Tea este un produs verificat, certificat si avizat de S.N.P.M.A.P.S. (Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului). Referitor la recomandari, acestea vin din partea medicilor, terapeutilor si a nutritionistilor.

Viitorul Biorefit Tea?

Cred ca va fi unul propice dezvoltarii brandului, mai ales ca produsul este unul excelent, cu efecte si eficacitate dovedite, in plus de asta popularitatea crescanda de care da dovada in randul persoanelor de ambele sexe, garanteaza cumva ca Biorefit Tea va reusi sa se impuna pe o piata in care lupta este acerba, in special lupta cu produsele contrafacute!

De restul va convingeti singuri, pe site-ul biorefit.ro aveti toate informatiile! 🙂

cutie-ceai-biorefit-modificare3