Nu stiu cati dintre voi sunteti fani ai serialului de succes Game of Thrones, dar cu siguranta eu sunt si la fel de sigur este ca foarte multi altii construiesc un serios fan club al acestui serial!

Nu sunt adeptul discutiilor pe baza unui film, chiar mi s-ar parea telenovelisim din partea mea, insa asa cum v-ati obisnuit, atunci cand reactiile fanilor unei anumite activitati online sunt intr-o asemenea maniera incat trebuie mentionate, atunci nu ezit, mai ales ca vorbim despre unul din serialele ce au avut un succes incredibil in online!

Pentru telespectatorii din Romania, aseara a aparut pe ecrane episodul 9, din seria 3 a Game of Thrones, dupa mai bine de 7 zile intarziere (va dati seama, 7 zile de asteptare agonizanta si dureroasa pentru toti fanii), cei americani fiind privilegiati si avand episodul cu o zi mai devreme! 🙂

Numai ca, surpriza, finalul episodului a fost unul de-a dreptul incredibil, unele dintre cele mai indragite personaje din toata povestea au fost ucise miseleste in urma unei conspiratii cu iz mafiot, tipic sicilian! (curata apocalipsa)

Robb Stark impreuna cu sotia si mama sa au fost ucisi (drama, altfel zis)! Si pentru ca drama sa fie completa, sotia lui Robb Stark mai era si insarcinata (deci, va dati seama ca toti fanii erau gata de razboi la finalul episodului, pregatiti sa razbune moartea personajelor favorite)! (pana si lupul lui Robb a fost ucis)

Si toate aceste evenimente au avut loc la o nunta, va dati seama, la o nunta, unde dupa petrecere, desertul a fost unul foarte ….insangerat!

Daca nu va inchipuiti inca modul cum au reactionat fanii Game of Thrones din intreaga lume, la finalul episodului 9 din seria 3, aveti mai jos un colaj realizat de fanii americani, in care sunt surpinse intocmai reactiile!

Una peste alta (sau alta peste una), serialul Game of Thrones tinde sa devina un adevarat fenomen Social Media!

Pentru toti fanii serialului, pentru ca mai am pregatit un articol despre fenomenul Game of Thrones, nu am sa va spun decat atat: -nu disperati, in seria 4, razbunarea va fi crunta iar casa Lannister va fi ingenuncheata, mai mult de atat, capul rautatilor Tywin va fi ucis de propriul sau fiu, Tyrion (piticul), si nici regele tampitel Joffrey nu va scapa urmand a-si face iesirea din poveste intr-un mod la fel de subtil asa cum a si intrat! 🙂