Cum faci ca Google să-ți indexeze rapid un site care are multe pagini?! De exemplu, un site cu mii sau zeci de mii de pagini ori de ce nu, milioane de pagini?!

Destul de simplu. Plecând de la premisa că acel site are conținut unic, relevant, ce ar putea avea o oarecare autoritate, atunci indexarea se va întâmpla destul de rapid. Cel mai probabil, indexarea se va întâmpla în cel mult 7-14 zile (maxim) de la publicarea fiecărei pagini în parte. Evident, lucrând la un ritm normal, nu vei publica mai mult de câteva sute de pagini lunar. Pentru că trebuie să creezi acele pagini, conținutul acelor pagini.

Însă, pentru că întrebi așa ceva, presupun că nu ai conținut unic. Ci ceva tip de conținut generat automat cu vreun software de tip content spinner. Caz în care te voi dezamăgi, foarte puține motoare de căutare vor indexa astfel de conținut și mai ales rapid. Motivul fiind simplu, indiferent de echipa din spatele unui site și cât de dedicată este, nu poți publica nșpe mii de pagini în câteva zile iar apoi să nu mai publici nimic. Constanța și prestanța au mers braț la braț în SEO de-a lungul anilor. Drept urmare pe baza acestor principii au fost construiți algoritmi de genul Penguin și Panda.

Evident, tehnile Black Hat SEO nu au murit. Doar că generează rezultate doar sporadic și doar pe nișe fără lideri de piață (care să aibă un share majoritar din afișările și clickurile organice).