Fericirea nu o gasesti la magazinul de la colt!

De-as sti ce-i fericirea, as spune la toti,
De-as sti unde poti gasi fericirea, as calauzi calea la toti,
De-as sti cum poti gasi fericirea, as arata la toti,
Dar nu stiu nimic din toate astea, tot ceea ce stiu este ca fericirea nu o gasesti la magazinul de la colt!

Si ca sa nu fiu zgarcit in a grai pe tema fericirii, pot spune ce am invatat pana acum si anume ca fericirea imi pare a fi o balantza :D, una in care cele bune si cele rele se lupta fiecare cu fiecare-n parte iar daca la talerul balantei inclina spre bine, atunci da, poti spune ca esti fericit iar daca  nu, atunci mai ai de muncit! Fericirea imi pare, asa, o stare de spirit efemera, temporara, ce capata valoarea doar datorita persoanelor din viata ta si numai daca tu alegi s-o vezi prin cei din jurul tau!
Eu? Eu sunt fericit cand toti cei din jurul meu au zambetul pe buze, nu-mi pasa prea mult de mine, imi pasa mai mult de maine!

Randuri participante la Blog Power 32, pe o tema impusa de Irealia:

Fericirea!

– O trăieşti mai intens în fragedă pruncie sau creşte odată cu tine?
– (Cum) recunoşti simptomele fericirii?
– Reuşeşti să te faci „vinovat” de propria-ţi fericire sau ai nevoie de „furnizori” externi?

24 Comments

 1. abbilbalAB Reply

  Scurt şi la obiect pentru că într-adevăr, ”fericirea nu se găseşte şa magazinul de la colţ” şi nici la Supermarket.Să ai o noapte liniştită.

 2. abbilbalAB Reply

  Scurt şi la obiect pentru că într-adevăr, ''fericirea nu se găseşte şa magazinul de la colţ'' şi nici la Supermarket.Să ai o noapte liniştită.

 3. BiancaBadea Reply

  ar trebui sa fii fericit si pentru tine, nu doar pentru altii, uneori e bun si putin egoism.

  • Fericirea o poți găsi în cele mai trăsnite locuri/scenarii/momente în viață. Cum spunea și Bianca, puțin egoism nu strică… fii fericit și pentru tine! :)P.S.: acum ești fericit? 

 4. BiancaBadea Reply

  ar trebui sa fii fericit si pentru tine, nu doar pentru altii, uneori e bun si putin egoism.

 5. Fericirea o poți găsi în cele mai trăsnite locuri/scenarii/momente în viață. Cum spunea și Bianca, puțin egoism nu strică… fii fericit și pentru tine! :)P.S.: acum ești fericit? 

 6. Cumva ai dreptate cu balanta: daca nu ar fi mai putin fericirea nu am avea cu ce compara fericirea. Poate tocmai de aceea nu se gaseste la magazin, desi unii tot incearca sa o gaseasca sub forma concreta, palpabila, chiar si la magazin. fie el mai simplu sau mai de lux. Frumos spus. 

 7. Cumva ai dreptate cu balanta: daca nu ar fi mai putin fericirea nu am avea cu ce compara fericirea. Poate tocmai de aceea nu se gaseste la magazin, desi unii tot incearca sa o gaseasca sub forma concreta, palpabila, chiar si la magazin. fie el mai simplu sau mai de lux. Frumos spus. 

 8. Eu am în fața ochilor magazinul care are fericire de dat la toți! Gratuit!Textul tău m-a binedispus, n-ai idee! :))

 9. Eu am în fața ochilor magazinul care are fericire de dat la toți! Gratuit!Textul tău m-a binedispus, n-ai idee! :))

Leave A Reply

Navigate