Departe de a fi o gluma a unor presupusi oameni de stiinta si la fel de departe de a fi o inventie a presei in cautare de senzational!

Se pare ca da, chiar exista dovezi clare ca o planta pana acum cunoascuta a fi nociva corpului uman, poate fi de fapt si benefica reusind sa vindece cancerul!

Canabisul este nociv corpului uman atunci cand este consumat ca tigara halucinogena, mai bine zis fumul canabisului ars este extrem de toxic pentru oameni, tocmai din cauza asta cultivarea acestei plante este interzisa!

Totusi, se pare ca inca din anii ’70 ai secolului trecut fusese descoperit si probat ca extractul de ulei din canabis este extrem debenefic pentru corpul uman, acesta reusind sa elimine celulele moarte, celulele in metastaza si chiar tumorile canceroase!

Clipul urmator este un documentar bazat pe cercetarile din anii ’70 si a fost denumit ”fugind de vindecare”:

Pornind de la cercetarile doctorului canadian ce a susinut in anii ’70 ca uleiul de canabis poate fi remediul ideal impotriva cancerului de piele, o echipa de oameni de stiinta si doctori din California au inceput acum 5 ani o noua serie de cercetari!

Rezultatul noilor cercetari confirma ceea ce se descoperise in anii ’70, si anume ca extractul de ulei din canabis contine canabidoil si alte cateva substante ce au rol de a ucide celulele moarte si de a ajuta celulele bolnave sa se vindece!

Echipa de specialisti din California, condusa de doctorul William Courtney, a primit pe parcurs si ajutorul unei echipe de specialisti spanioli, rezultatul fiind acelasi:

Canabisul nu trebuie fumat ci mestecat sau baut!

Nu ma pricep eu prea mult la teme din astea medicale, insa daca doriti sa aprofundati lectura si sa aflati mai multe atunci puteti urmari si articolele sursa ale prezentului text:

There Is No Mistaking The Evidence, Cannabis Cures Cancer 1

There Is No Mistaking The Evidence, Cannabis Cures Cancer 2

Cat de veridica este intreaga poveste poate vom reusi sa ne convingem in curand, insa cum ”fum fara foc nu iese niciodata” inseamna ca afirmatiile de mai sus au ceva fondament!