Ok, se pare ca am cam implinit cativa anisori de blogging, nu multi (ce.i drept) dar indeajuns ca sa.mi pot expune si eu parerea despre aceasta bransa de activitate! Am spus bransa de activitate, pentru ca asa trebuie considerat bloggingul, din moment ce exista mii de persoane (bloggeri) care si.au luat rolul in serios si care intradevar respecta blazonul de blogger! Ma gandeam ca azi sa va impartasesc impresiile mele despre ..bloggeri…in general, sa incerc a definii ceea ce multi incearca prin fel si fel de filozofari (blogareli) , sa incerc a definii categoriile de bloggeri, cu bune si rele!
Asadar, in gandurile mele, ca impresie dominanta , generalizand, bloggerii se impart in patru mari categorii ,adica:
Reporterii, acei bloggeri care prin ceea ce publica incearca (multi chiar si reusesc) sa faca jurnalism profesionist, respectand calitatea, cantitatea si continuitatea in a publica informatii (sunt incluse aici si  foto.blogurile)! Reporterii, generalizeaza , frecvent , trimitand activitatea blogurilor lor catre o nisa gigant, aceea a informatiilor de larg consum, fiind pentru ei foarte greu sa se impuna ca formatori de opinii!
Expertii , acei bloggeri care ‘urca’ in online activitatea lor zilnica si care isi niseaza blogurile pe intocmai la acel lucru  la care se pricep cel mai bine (meseria lor practicata) si care publica frecvent, respectand deasemenea  calitatea, cantitatea si continuitatea in expunerea de informatii! Expertii au ceva in plus, faptul ca limiteaza activitatea de pe blog la un domeniu anume, oferind sfaturi pretioase , castigand repede admiratii si ‘like.urile’ cititorilor!
Pasionatii, acei bloggeri care scriu si publica ,calitate, acei bloggeri care creaza si materializeaza imaginatia lor, respecta doar calitatea informatiilor publicate, nu si cantitatea sau continuitatea, mai pe scurt sunt adevaratii artisti, care intr.un articol de 100 de cuvinte pot sa ‘spuna’ mai mult decat altii o fac in pagini intregi! Totusi, lipsa de continuitate, ‘toanele de artisti’ ii fac sa fie greu reperabili in blogosfera , insa atunci cand ii gasesti trebuie sa le stai aproape, iti vor umple sufletul de bucurie cand ii vei citi, primind o adevarata doza de intelepciune si talent 😉
Ne.avizatii ,acei bloggei care publica (ei stiu ce) , nu respecta nici o norma si nici un standard calitativ sau cantitativ, vin si pleaca, apar si dispar dupa bunul plac, mai concis sunt acei bloggeri care urmaresc doar faima in retelele de socializare (in online) sau aprecierile colegilor de breasla si prietenilor (in viata de zi cu zi)

Bun si daca tot am reusit sa deslusesc , generalizand, categoriile de bloggeri , as vrea sa  va intreb pe voi, prietenii mei din online, voi din ce categorie de bloggeri faceti parte?  (nu am zis din ce categorie credeti)

*ps: eu unul oscilez, intre Reporteri si Pasionati, pe semne ca nu sunt de atat de mult timp in blogosfera, ca sa.mi fi ales ‘drumul’..sau poate asta sunt…impartit intre doua lumi :))