images

Am sa incep articolul cu o fraza deja celebra pentru online : -in urma unui studiu specialistii au descoperit ca atentia unei persoane care petrece mai mult de 8 ore lucrand pe un computer, tinde sa scada treptat pana spre zero!

Eu de regula sunt cam sceptic la astfel de analize, insa tot de multe ori imi dau seama ca scepticismul meu este nefondat si ca acei specialisti (ce nu vor fi numiti, pentru ca de regula numele acelor specialisti par a fi cele mai putin importante) au dreptate!

Cum mi-am dat seama ca atentia scade pana spre zero pentru cei ce petrec mult timp lucrand langa un calculator? As fi vrut sa zic, click aici, dar pentru ca esti deja aici nu mai are rost, nu-i asa? :))

Blogosfera cea de toate zilele aduce zilnic ceva nou, ceva extraordinar, ceva bun, ceva mai putin bun s.a.m.d! Ieri blogosfera romaneasca a adus o serie de articole pentru promovarea produsului Slim Duo Forte! Toate bune si frumoase, articole care desi erau clar articole publicitare, au fost excelent realizate, oferind cu mult, mult mai mult decat ceea ce ofera un advertorial de regula, oferind parere personala, critica si atenta la detalii!

Dar nu articolele au fost problema, ci comentariile!

Ok, nu e vreun scandal ori altceva din tema senzationalului, pur si simplu in urma comentariilor am descoperit ca exista multi, foarte multi cititori de bloguri dar si bloggeri ce comenteaza pe alte bloguri care nu numai ca se avanta in reactii (din a caror esenta rezulta ca sunt paraleli cu subiectul si predicatul articolului), dar nici macar nu citesc textul pe care comenteaza si mai fac si afirmatii categorice ca si cand ar fi stapanii adevarului absolut! Cel mai mult m-a uimit insistenta unei anumite persoane care a urmarit si comentat pe fiecare articol in parte incercand intr-o oarecare masura sa stirbeasca din farmecul textelor, dar stiam oricum ca sunt si astfel de personaje in online!

Amuzant, daca ne putem amuza cumva pe tema asta, este determinarea unora in a fi ”contra” unui produs, asta chiar daca din argumentele lor reiese clar ca vorbesc in necunostinta de cauza! Daca ar fi doar cititori de bloguri as fi zis ok, sunt neatenti sau poate au avut experiente neplacute in trecut cu alte produse si acum le este prea lene sa se intereseze direct depsre produsul acesta, dar fiind vorba si despre bloggeri totul devinde din ce in ce mai complicat, pentru ei, asta din cauza ca arata clar lacune de concentrare si atentie, dar si o reala si defectuoasa perceptie asupra nu numai a ceea ce citesc dar chiar si a ”intregului peisaj”, fapt ce ridica un mare semn de intrebare!

?

Cam asa de mare sau poate mai mare! 🙂 In traducere libera, cam cat ii duce mintea pe cei ce sunt formatori de opinie?

Si va rog, fara raspunsuri ”de mahala”, pardon ”messenger”, pardon copii de 12 ani, in genul: sunt hateri, troli si alte vietati digitale! 😉

Despre Slim Duo Forte, numai de bine, in fond cine are putina ambitie si vointa sa se intereseze descopera ca produsul nu numai ca este un supliment alimentar 100% natural si ca este avizat de IBA, dar chiar firma ce comercializeaza produsul incurajeaza un mod de viata sanatos, prin sport, miscare, alimentatie corecta, ne-afirmand nicaieri ca produsul Slim Duo Forte Original Formula ar fi cumva vreun leac minune si ca ar fi suficienta doar folosirea lui pentru a pastra un tonus muscular si alte cele!

In incheiere, pentru ca totusi este luni dimineata, si nu se cuvine sa incep chiar atat de in forta saptamana, va las un clip cu Alessia, imaginea produsului Slim Duo Forte!