Este atât de penibil să vezi cum regulile interne ale unei platforme de advertising sunt încălcate şi cu atât mai penibil şi josnic să vezi reclame, plasate în Google Adwords, care denigrează imaginea unei persoane. Fie ea şi persoană publică. Fie şi candidat la postul de Preşedinte al României.

Nu înţeleg de ce echipa Google Adwords, inclusă aici şi cea din România, acceptă ca astfel de reclame să fie promovate cu ajutorul serviciului Adwords. Pur şi simplu îmi depăşeşte logica.

Să fie sumele de bani plusate? Să fie apartenenţa politică a membrilor echipei Google România? Să fie pur şi simplu ignoranţă?

Nu ştiu exact ce este. Dar, dacă Google nu respectă nişte reguli simple, atunci nici noi ceilalţi nu mai trebuie să le respectăm.

După episodul trecut în care vă prezentam cum candidatul la Prezidenţiale, Klaus Iohannis a fost subiectul unei adevărate campanii de denigrare, se pare că şi acum această campanie continuă. Numai că pagina web a fost înlocuită cu o, ceva mai greu depistabilă, pagină de Facebook. Jenant.