Înainte de toate, vreau neapărat să menţionez că nu blamez pe nimeni. Greşeli facem cu toţii. Este greu să lucrezi în detaliu. Mai mult de atât, cu cât vrei să aprofundezi mai puternic, cu atât mai uşor îţi scapă din vedere chestiuni elementare.

Iată o astfel de chestiune, una care a scăpat experţilor Social Media:

Altfel zis, oamenii din echipa Preşedintelui României îl consideră pe acesta drept o figură publică. Pe când cei din echipa Primului Ministru îşi consideră şeful un politician.

Acum, desigur, este o chestiune de percepţie. Dar, nu sunt chiar foarte sigur că Preşedintele României intră în aceeaşi categorie de profesionisti precum Cătălin Măruţă, Andi Moisescu, Andreea Marin şi alţii. Adică, nu contest, cu toţii sunt figuri publice, doar că termenul asta este mult prea generic. Şi, parcă, mult mai ok era dacă în loc de figură publică apărea politician, acolo în pagina de Facebook a Preşedintelui.

*ps: – da, acest mic amanunt este acolo de luni de zile, chiar și în campania electorala tot asa a fost, la fel și atunci când se culegeau laurii victoriei de pe Facebook. 😛