A inceput Google PageRank Update!

V-ati pregatit?

Ceea ce asteptati de aproape 2 luni de zile este gata sa se intample zilele astea!

In sfarsit Google a inceput sa actualizeze PageRank-ul!

Nu exista nicio notificare oficiala, insa toate instrumentele de verificare a PageRank-ului de la Google indica in mod clar ca se intampla ceva si cel mai probabil este vorba despre o actualizare de PageRank!

Intotdeauna, primul semn ca se actualizeaza PageRank-ul a fost cand uneltele de masurare au incetat sa mai primeasca date de la Google, ceea ce de altfel se intampla si acum!

Sper sa nu gresesc, mai ales ca oricum scrisesem un alt articol pe aceasta tema in cursul zilei de azi! 🙂

 

*acesta a fost Pulsul Zilei in Online!

 

11 Comments

  • Pe extern nici azi dimineata nu se aflase nimic si sincer nici eu nu aveam habar mai ales ca vorbisem cu niste amici tot azi si ma asigurasera ca mai dureaza pana la update!
   Apoi am intrat sa verific uneltele si am observat lipsa datelor de pagerank pe toate site.-urile!

 1. sfinxul din bucegi Reply

  eu cred ca acum nea google ofera page rank update odata la 6 luni

  • Alex Damian Reply

   Fac ce vor si cand vor, noi doar ne distram pe seama lor! :)))))

 2. de foarte multa vreme PR nu prea mai inseamna mare lucru in ochii motorului de cautare care a revolutionat internetul de exemplu, un site poate avea PR 4, dar, daca e plin de advertoriale cu jdemii de linkuri, si ai si tu un link pe acolo, poti fi penalizat. Asa ca…..mare importanta nu prea mai are acest PR. Poate doar de fala…

  • O fi si cum zici tu! 😛
   O intreaga ”industrie” se bazeaza pe acest PageRank, de la SEO pana la advertoriale, linkbuilding, Search Engine Ranking etc…deci inseamna ca e destul de important! 😉
   Ca nu mai are el aceeasi importanta in rankingul pe SERP e cu totul alta discutie, insa pana va aparea un alt algoritm cel putin la fel de stabil si eficient, PR-ul va ramane important pentru optimizare s.a.m.d!

  • Alex Damian Reply

   Si ce anume inseamna mare lucru in ochii motorului de cautare, daca nu tocmai proprii algoritmi pe baza carora functioneaza?

 3. Stiti cand v-a fi urmatorul update pagerank de la google anul acesta?

Leave A Reply

Navigate