2 Guns, filmul ce face furori in SUA.

2 Guns, filmul ce face furori in SUA.

Pentru romani mai sunt inca vreo cateva saptamani de asteptare, americanii insa se bucura deja de o productie de exceptie, realizata sub bagheta unui regizor islandez, care este foarte aproape de primul blockbuster din cariera, Baltasar Kormákur!

Probabil si distributia, una de zile mari, cu Denzel Washington, Mark Wahlberg in roluri principale dar si Paula Patton intr-un rol secundar foarte…fierbinte, au adus incasari in primul weekend de la lansare de mai mult de 27 de milioane de dolari, ceea ce inseamna ceva, mai ales pentru un film ce combina actiunea cu comedia, scenele explozive cu romantismul dus spre erotism, dar care totusi o poveste destul de obisnuita pentru filmele de actiune.

Baietii buni se bat intre ei, fara sa stie ca sunt amandoi baieti buni, mai apoi, cand descopera asta, se aliaza si se bat cu baietii rai! (faina recenzia, nu? 😛 )

Pe 30 august va fi lansarea si in Romania a 2 Guns, pana atunci insa ne putem pregati programul pentru unul dintre, probabil, cele mai bune filme de actiune ale anului! 🙂