Sunt sigur ca ati tot auzit de Timeline in ultimele saptamani si ca Facebook ar urma sa-si oblige utilizatorii sa foloseasca acel sistem de vizualizare!
 Timeline, insa, este doar o aplicatie Facebook, menita prin esenta si scopul ei sa faciliteze cronologia informatiilor! Timeline, insa, nu a fost creat pentru utilizatori ci pentru brand.uri, utilizatorii au testat, doar, functionalitatea aplicatiei! In mai putine cuvinte, Timeline nu este obligatoriu si chiar nu se intrevede a fi in viitorul apropiat, pentru utilizatorii sai!
 Va deveni insa disponibil, la sfarsitul acestei luni, chiar pentru brand.uri, adica chiar pentru ceea ce fusese creat, adica pentru a aduce un plus de profesionalitate paginilor facebook ale brand.urilor!
 Probabil, v-ati tot intrebat in ultimele zile de ce nu au fost schimbate automat de catre Facebook profilele utilizatorilor sai, asa cum se tot anunta prin blogosfera! Motivul pentru care nu s-a intamplat asta, este simplu, pentru ca Timeline este doar o aplicatie!

Aveti un zambet pe fata, ar trebui sa aveti, mai ales pentru ca pentru a nu stiu cata oara se dovedeste ca proverbul ”nu tot ceea ce vezi e ceea ce pare a fi” se potriveste de minune in online!

*sursa info:-mashable.com