E da, Blogger a decis sa intre in lumea buna a programatorilor de software pentru blogging, prin cateva micute adaugiri la modul de publicare!
Cele mai importante dintre acestea sunt o mai buna formatare a textului, precum si mai important, posibilitatea de control asupra linkurilor din text, unde se pot atribui la alegere conditii nofollow sau dofollow linkurilor inserate! Bun, inseamna ca nu mai e nevoie de acest tutorial, caci marele Blogger a auzit doleantele bloggerilor si a le.a daruit posibilitatea de a avea un si mai mare control asupra publicarii si editarii propriilor bloguri! Sunt curios care va fi reactia celor de la wordpress, varianta gratuita, caci acum imi par ca raman in urma, cumva :)))

*puteti descoperi noutatile in tabloul de editare a postarii! Linkurile in aceste moment, linkurile din articol evident, sunt setate pentru toate blogurile ca dofollow, existand posibilitatea de a le face nofollow printr.un simplu click(bifare) in casuta  de ”link” din tabloul de editare a postarii!
*dofollow este o comanda catre botii de indexare ai motoarelor de cautare aplicata linkurilor din textul unui articol pentru a fi ”urmarite” si evident indexate! Deasemenea aceasta comanda poate fi aplicata si linkurilor din comentarii, dar nu o recomand! (o puteti gasi totusi in tutorialul mentionat mai sus)!
*sper ca acum ”specialistii” din blog.design s.au lamurit cu ceea ce inseamna adevaratul dofollow si vor inceta sa mai ofere sfaturi si tutoriale anapoda  šŸ˜‰

Spor la blogging!