MWB are bucuria şi plăcerea de a vă invita la concurs! ”Nopţi Magice în Miez de Iarnă” porneşte la drum cu cea de-a treia sa ediţie!

Ce reprezintă acest concurs, cu ce se deosebeşte de toate celelalte concursuri organizate în blogosferă? ”Nopţi Magice” nu este cel mai mare concurs destinat bloggerilor şi nici cel mai mare concurs de creaţii literare, însă cu siguranţă este cel mai frumos şi cel care deschide ”porţile” imaginaţiei voastre, lăsându-vă pe voi să ”zburdaţi”, literar vorbind, în căutarea mesajului ce va aduce bucuria şi spiritul sărbătorilor de iarnă în sufletele cititorilor!
”Dincolo de bloguri vorbeşte viaţa!” – acesta este sloganul MWB şi pornind de la aceste cuvinte, vă puteţi da seama că ”Nopţi Magice” pentru noi, cei din MWB, reprezintă mai mult decât un simplu concurs de creaţii literare, pentru că prin fiecare articol scris şi înscris în competiţie dorim să aducem magia sărbătorilor de iarnă în casa tuturor cititorilor de bloguri!
Prima ediţie a concursului a fost organizată în decembrie 2010, la doar 10 zile de la înfiinţarea propriu-zisă a MWB, iar farmecul aparte şi frumuseţea articolelor participante atunci ne-au dat încrederea şi forţa de a organiza ediţia a doua, în noiembrie-decembrie 2011, când de asemenea articolele participante au fost de excepţie!

Între 6 noiembrie şi 31 decembrie 2012, MWB are bucuria de a vă invita la cea de-a treia ediţie a concursului de creaţii literare ”Nopţi Magice în Miez de Iarnă”!

Asadar, daca te incanta ideea de a contribui, de a participa, foloseste linkul de mai jos ce face trimitere spre pagina oficiala a concursului: