Incepand de azi, au fost introduse noi butoane Facebook Like si Share, butoane ce vor putea fi vazute cat mai curand pe majoritatea site-urilor ce evident le folosesc. Modificarea vine la aproximativ 3 ani de zile de la introducerea butoanelor de like si share.

Noutatea este reprezentata de faptul ca butoanele sunt acum albastre avand inscriptiile ”like” si ”share” in alb, adica invers de cum era pana in prezent. Tot la capitolul noutate aceste noi butoane Facebook Like si Share sunt parca ceva mai adaptate trendului in webdesign, acel ”flat style” despre care vorbesc multi.

In rest, nimic, butoanele au aceeasi functie ca si pana acum. (evident 🙂 ) Interesant este ca designul nou este de fapt folosit intr-o forma asemanatoare de Share This, vestitul plugin recunoscut pentru faptul ca indexeaza clickuri si nu share-uri.

Primul site care a primit aceasta actualizare de script a fost The Huffington Post, pentru restul actualizarea urmand a fi facuta treptat in urmatoarele zile. Mai multe informatii despre asta, gasiti pe site-ul dezvoltatorilor de Facebook.

Cam asa arata aceste noi butoane Facebook Like si Share:

noi butoane Facebook Like si Share