Pe scurt, foarte pe scurt! Nu mai e o noutate pentru nimeni ca marile trusturi de presa trateaza mediul online ca pe un mediu al retardatilor sau cel putin al unor oameni usor impresionabili si care nu stiu pe ce lume traiesc! Nu mai e o noutate ca marile trusturi de presa, si cele mici deopotriva, nu numai ca agreeza dar si sustin goana dupa trafic acceptand aproape orice metoda de a obtine acel trafic!

Daca un blogger isi poarta de unul singur responsabilitatea blogului sau, cu bune si rele, cu articole sau refulari mentale, cu injurii sau altceva, nu acelasi lucru se aplica si unei publicatii online cu mai multi autori! Bloggerul daca greseste plateste, dar plateste el, in schimb intr-o publicatie atunci cand unul greseste platesc toti cei din publicatie!

Ma rog, discursul e lung, multi vor zice ca e cazul sa dispara prejudecatile si sa acceptam limbajul de mahala ca fiind oficial si reprezentativ ca o consecinta a unei societati aflata in deriva si lipsa de identitate!

Iata dovada, pentru ca nu mai vreau sa lungesc ceva ce trebuia sa fie scurt 😀

gandul

Ok, vorbele nu sunt ale jurnalistilor, dar publicatia da, caz in care mi se pare o mentalitate destul de tampita sa cenzurezi comentarii cu injurii iar articolele nu! …doar zic…