Reclama e sufletul comertului, daca reclama e realizata bine atunci produsul promovat in aceea reclama are toate sansele sa fie unul cumparat de cat mai multi clienti.

Nu am spus ceva nou, e de fapt o definitie veche de cand lumea, de cand a fost inventat comertul.

HTChange Video este o reclama devenita viral, in mai putin de 2 zile, HTChange Video a reusit sa colecteze mai mult de 1,1 milioane de vizualizari pe Youtube. Cel mai probabil, sustin scepticii, succesul reclamei a constat in faptul ca in clip apare Robert Downey Jr., Iron Man adica, cel care este ambasadorul de brand al HTC.

HTChange este de fapt o intreaga campanie de advertising lansata recent de gigantul chinez producator de telefoane mobile, smartphone, pocket pc si tablete, HTC Corporation. Scopul intregii campanii de advertising se vrea a fi o incercare de acordare de identitate de brand, HTC, companie infiintata in 1997 desi a fost prima companie ce a realizat primul smartphone adaptat sistemului de operare Android (in 2008), nu a avut pana acum o adevarata identitate de brand, fiind din cauza asta foarte des confundata cu o sintagma populara chiar si in tara noastra, ”e chinezesc, e ieftin, nu e de calitate”!

HTC, Here’s To Change, acesta este noul slogan de brand inseamna intr-o traducere adaptata, ”suntem aici sa schimbam”!  Campania de advertising se desfasoara pe toate canalele media si pe principalele canale Social Media (Facebook, Twitter, Google Plus). 🙂