Daca te enerveaza ritmul lent cu care esti servit in restaurantele de tip fast-food, atunci te poti linisti, in curand, nu stiu cand, locul angajatilor ce prepara hamburgeri va fi luat de roboti de industriali ”de bucatarie”.

Un astfel de robot, deja testat intr-un local de tip fast-food, este produs de compania japoneza Epson. Testele sunt incurajatoare, robotelul se misca foarte rapid, cu destul de mult talent. Bineinteles, pentru a transmite comanda clientii trebuie, musai, sa foloseasca un computer (pus la dispozitie de restaurant) pe care sa tasteze ceea ce doresc si sa transmita robotului. De altfel se intrevede deja un new-business, aplicatii de smartphone pentru restaurantele unde sunt folositi astfel de roboti, ideea fiind simpla:-mergi in local, te asezi comod, deschizi aplicatia, tastezi comanda si o trimiti de pe propriul smartphone catre robot, acesta pregateste comanda iar in scurt timp primesti comanda la masa. 🙂 Cine o aduce comanda inca nu se stie, probabil tot un robot, nu? 🙂

Glumesc, insa treaba e serioasa, roboteii de genul celui de mai jos devin din ce in ce mai populari in randul proprietarilor de restaurante fast-food.