Imaginile urmatoare au fost inregistrate in Biserica Nasterii Domnului din Bethleem, imagini ce dovedesc pana unde ajunge fanatismul religios, imagini ce demonstreaza ca anumiti preoti ai zilelor noastre pastreaza inca prejudecatile si convingerile preotilor de acum cateva sute de ani cand erau ucise femei, copii, barbati, batrani doar pentru ca nu acceptau convertirea la crestinism!
 Imaginile urmatoare arata batalia dintre doua grupuri de preoti ortodocsi,  armeni si greci, care desi trebuiau sa pregateasca biserica pentru Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului, pe rit vechi, au inceput sa se bata intre ei cu cozi de matura, doar pentru ca isi incalcasera propriile teritorii!
  Teritorii, da, ati citit bine, pentru ca Biserica Nasterii Domnului este impartita in teritorii, doar pentru a bucura pe toata lumea si a nu da motiv de ”cearta intre religii”!
  Ca un fapt interesant, se pare ca biserica are nevoie de lucrari de consolidare si renovare, fiind la limita rezistentei ca si constructie, insa nimeni nu face nimic, asta pentru ca fanatismul depaseste dragostea fata de Dumnezeu!
 

sursa: Reuters si BBC