De la marele, incredibilul si spectaculosul PSY, pentru toata lumea, fara numar, dar chiar fara numar, viralul saptamanii, viralul lunii aprilie si mai mult ca sigur si viralul anului 2013:- GENTLEMAN!

Omul este consecvent, astfel ca dupa ce clipul Gagnam Style a reusit sa fie cel mai vizualizat clip al anului 2012 pe Youtube, s-a gandit probabil sa demonstreze ca poate mai mult!

Si a reusit!

Lansat pe 13 aprilie 2013, clipul melodiei Gentleman a reusit sa fie vizualizat in doar 24 de ore, de nu mai putin de 24 milioane de oameni, adica un milion pe ora, cum ar veni, adica un nou record in materie (ca si chestie, pentru cei fascinati de statistici)! :))

Si pentru ca viralul sa fie viral, in mai putin de 6 zile de la lansarea clipului in online, a colectat peste 157 milioane de vizualizari (la ora scrierii acestui articol)! In ritmul asta cu siguranta PSY va fi cel mai cel de pe Youtube si anul acesta!

Apropo, Gagnam Style a fost vizualizat de 1.538.807.000 de ori pana acum! Bun asa, si nici macar nu am inteles ce anume canta! :)))

Cel putin in Gentleman ne zice clar, pe engleza lui adica, cum stie el sa fie idolul femeilor! 😀

*PS(Y):-sunt rautacios, stiu, dar nu ma pot abtine! :))