România începe de azi schimbarea. Cu mic, cu mare, cu toţii vom pune umărul la această schimbare. Însă pentru a reuşi să facem schimbarea, trebuie să începem prin a sancţiona pe toţi cei responsabili direct de umilinţa la care au fost supuşi românii din Diaspora, în cele două zile de Alegeri Prezidenţiale.

În acest sens, sunt unul dintre cei care cer public demisia Guvernului şi a Primului Ministru, Victor Ponta.

Pentru toată umilinţa la care au fost supuşi românii din Diaspora, pentru faptul că au distrus imaginea publică a României prin organizarea complet defectuoasă a alegerilor prezidenţiale, în Diaspora. Pentru faptul că din cauza lor, a tuturor membrilor Guvernului, Poliţia italiană a intervenit ieri seară cu gaze lacrimogene şi bastoane impotriva românilor din Torino. Pentru ruşinea pe care noi, românii, trebuie să o suportăm acum.

În acelaşi sens, sunt unul dintre cei care cer public CNA să sancţioneze posturile tv Antena 3 şi RTV. Deasemenea, cer public DNA să pornească o anchetă în acelaşi sens.

Pentru manipularea constantă a milioane de români, pe toată perioada campaniei electorale şi mai ales în ziua turului 2 a alegerilor. Pentru dezinformarea constantă, în aceeaşi perioadă şi nu numai. Pentru jignirile aduse de către realizatorii şi invitaţii celor două posturi, românilor din Diaspora şi nu numai.

Consider acţiunile realizatorilor şi invitaţilor Antena 3, în special, dar şi RTV, din cursul zilei de ieri, ca o acţiune de sabotare şi periclitare a siguranţei naţionale a României.

Mass Media, dacă nu poate fi imparţială atunci să respecte cel puţin Constituţia României aşa cum o fac restul cetăţenilor.

Nu în ultimul rând, solicit Parlamentului României adoptarea unei noi legi care să interzică dreptul unei persoane de a fi în acelaşi timp Prim-Ministru dar şi candidat la Preşedenţie.

Toate solicitările mele sunt normale pentru o Românie normală. O Românie care nu mai vrea să fie jucăria corupţilor.

*sursa foto