Tema saptamanii la Blog Power, are ceva aparte, in special faptul ca se iveste ocazia a multumesc cuiva si altcuiva! Psi, lider de opinie editia trecuta a decis ca tema sa fie:

Prieten, mentor, camarad în virtual. Există un blogger din virutal pe care, cunoscându-l şi în real, îl numeşti prieten? Există un blogger care îţi este mentor? Dar camarad?


Ar trebui sa zic multe, sa filozofez cateva sute de randuri, caci nu.i asa, atunci cand vorbesti despre prieteni, camarazi si alte cele, inseamna ca va fi o discutie/articol lung!
 Numai ca la mine nu prea se potriveste chestia asta, in primul rand pentru ca nu am si nu am avut vreodata mentor(i), tot timpul am preferat sa invat de la fiecare om cate ceva, in primul rand pentru ca fiecare om are ceva important de spus, o povata, un ceva, in al doilea rand pentru ca avand un mentor ar insemna sa insusesc si bune si rele, vrand-nevrand, de la acesta iar gandul asta mi.a ”interzis” de fiecare data o asemenea atitudine!


 Camarazi in online, or fi multi, insa cunosc putini, adica desi stiu cel putin 14000 de bloguri, desi frecventez periodic cel putin 30% dintre aceste bloguri, desi cu cel putin 10% dintre acesti bloggeri am schimbat cel putin  un cuvant la un anumit moment in viata (blogosferica), desi cu cel putin 2% dintre ei vorbesc macar o data la 3 zile, putini ii recunosc ca si camarazi! Motive ar fi multe, majoritatea sa zicem tin de ”nepotriviri” de caracter, de moduri de perceptie si de atitudini inselatoare, in concluzie, putini camarazi la o blogosfera asa mare!


Prieteni? Aici, e mai simplu, asta datorita MWB, pentru ca.i consider prieteni pe absolut toti autorii MWB, oameni deosebiti, atenti, darnici si harnici, talentati si devotati, oameni in adevaratul sens al cuvantului! Nu voi evidentia pe cei in care am mai multa incredere, pe cei care ma bazez cel mai mult, pe cei in jurul carora cladesc viitorul MWB.ului, nu voi evidentia pe nimeni, asta desi ar merita cu prisosinta, dar sa zicem, postura ma impiedica sa fac asta, e de inteles nu?!


Exista si bloggeri pe care ii cunosc ”in real”, pe care ii numesc prieteni, exista sau mai bine zis nu exista, pentru mine, bariera ”psihologica” care delimiteaza virtualul de real, care imi imparte viata in doua! 


Si da, exista oameni care ma influenteaza pozitiv de fiecare data cand imi vorbesc, care reusesc sa.mi fie prieteni chiar si atunci cand le pot parea ca fiind un caracter, sa zic, mai dificil! Nu le dau nume, din nou, dar se stiu ei! 

ps: multumesc Dana D.