Un copil, in varsta de 6 ani, a disparut ieri intr-o padure din judetul Suceava. Dupa aproape 24 de ore de cautari copilul a fost gasit in viata, asta desi a innoptat sub cerul liber intr-o zona dens populata de animale salbatice. Copilul il insotea pe fratele sau si pe tatal lor la cules de ciuperci iar mai apoi a disparut de langa acestia, pierzandu-se.

La cautari au participat zeci de jandarmi, localnici, politisti, pompieri, caini special dresati, s-au folosit camere cu termo-viziune. Finalul a fost fericit iar copilul este acum in bratele parintilor sai.

Ca o paralela la un caz mult mai mediatizat si care a avut un final cumplit, cel al lui Ionut, copilul ucis de maidanezi in Bucuresti acum cateva saptamani:

-cum se face ca acest copil a supravietuit, in salbaticie o noapte intreaga, iar Ionut in Bucuresti, in plina zi, nu a avut nicio sansa, desi era in ”buricul” Bucurestiului?

Retineti ca acest copil din Suceava a dormit in padure sub cerul liber, in mijlocul animalelor salbatice (lupi, ursi, vulpi si alte cele), nu a lipsit ca Ionut doar 1-2 ore de langa bunica sa cand erau intr-un parc dintr-o zona intens circulata a Bucurestiului.

Indiferent ca Ionut a fost ucis de maidanezi ori de caini de lupta, mi se pare stupid sa fie invinuita bunica lui de oameni care subit si-au descoperit dragostea pentru maidanezi (asta vis-a-vis de discutiile de azi pe FB si media). Ionut a fost ucis de caini intr-o zona extrem de circulata din capitala Romaniei, copilul din Suceava a reusit sa supravietuiasca in salbaticie o noapte intreaga.

Sunt animalele salbatice, in Romania, mai blande decat maidanezii? 

*sursa