Pare incredibil, nu, ca un copac sa manance o bicicleta? Sincer, la fel consideram si eu pana acum cateva minute, insa se pare ca este chiar foarte posibil si probabil ca un copac sa inghita, la propriu, o bicicleta!

Acum 98 de ani, un baiat tinerel si curajos si-a lasat bicicleta ancorata de un copac din curtea casei parintesti, pentru ca mai apoi sa plece la razboi, in prima din marile conflagratii mondiale! Plecat in 1914 sa lupte pe fronturile Europei, tanarul nu s-a mai intors niciodata!

Bicicleta a ramas acolo ani de zile si usor, usor copacul a crescut in jurul ei! Nu este nimic straniu, nimic paranormal, lucruri de genul asta se pot intampla daca langa un copac tanar lasi vreme indelungata mici obiecte ancorate de acel copac!

Copacul si bicicleta sunt adevarate atractii turistice in Vashon Island din Washington, multe legende si povesti circuland printre localnici! Una dintre ele spune ca de fapt bicicleta ar fi fost abandonata pur si simplu undeva prin anii ’50 si ca nu a fost lasata acolo in 1914!

Care este adevarul, care poveste este mai adevarata, sincer nu mai conteaza, tot ceea ce este important este ca acel copac a inghitit bicicleta! 🙂