– daca teoria evolutiei ne indoctrineaza sa credem in ceea ce vedem si putem atinge , atunci de ce toate deciziile importante din viata mea sunt dirijate de ceea ce simt?

-daca Dumnezeu a creeat omul dupa chipul si asemanarea Lui , iar omul asa cum el insusi sustine ,nu e perfect ..atunci ce pot deduce? ca nici Dumnezeu nu e perfect? sau ca cineva ”si.a bagat nasul” in traducerile de texte sfinte?!

-daca,asa cum sustine teoria evolutiei , Dumnezeu nu exista si nici planul divin (destinul) al fiecaruia nu exista …atunci nu credeti ca totul ar fi prea usor pentru noi toti, viata ar fi mult mai simpla ,fiecare ghidandu.se dupa propriile legi si reguli,facand ce doreste ,cand si cum doreste ……/  totusi in realitate nimic din viata si existenta noastra nu este simplu,nimic nu este usor ,nicio actiune pe care o intreprindem , toate deciziile luate afecteaza pe toti ceilalti in jurul nostru ..si culmea …ne pasa !?

-daca maine Dumnezeu mi.ar spune ca nu ma mai iubeste ,ce ar trebui sa fac ? ..sa ma sperii ? sa.mi fie teama? sa incerc sa reintru in gratiile lui?…. * cred ca Dumnezeu ne iubeste pe toti,doar ca ne trateaza direct proportional cu modul nostru de ai trata pe semenii nostri si  a felului in care ne tratam propria casa (Pamantul)…ah….si nu are de ce sa.mi fie teama de Dumnezeu, pt ca El nu a facut rau nimanui…tot raul si suferinta omului in existenta sa a fost provocat de semenii omului sau chiar de om siesi prin actiuni precedente !

-daca ar fi sa acceptam teoria evolutiei, de ce nu mai evoueaza nicio specie,transformandu.se in alta specie, de atatea mii de ani! sau mai bine zis…de ce nici un babuin nu se mai transforma in om? …si sa nu.mi spuneti ca dureaza sute de mii de ani evolutia ….ar fi un raspuns prea usor ! ….e mai bine sa spunem ca evolutia se bazeaza pe capacitatea fiecarei specii de a se adapta la conditiile de mediu ,climat si inter.relationale cu celelate specii..nici cum sa se transforme in altceva,alta specie ….ci pur si simplu se adapteaza…daca pot…daca nu…atunci dispar ,pur si simplu !

—– sa.mi fie cu iertare daca am vorbit cu pacat, dar cateodata ma rascolesc astfel de intrebari….cred in Tine si Te simt …asa …in felul meu!