O zi obisnuita, un online obisnuit, un flux de informatii Social Media obisnuit! Cam asa arata aceasta dimineata, pana cand de ”peretele” Google Plus se izbeste un mesaj  ce pare evident a fi transmis dintr-un mail personal! Mi-a fost greu sa-mi dau seama de respectiva persoana, cine este si ce reprezinta, insa mi se pare oportun sa pun pe tapet mesajul, in fond tot ascunzandu-ne dupa deget nu rezolvam nimic, nu?!

Mesajul este unul transmis prin intermediul 2Parale (2parale.ro) si este urmatorul:

Dragi Afiliati, ne despartim din pacate neamiabil cu aceasta firma careia i-am platit 2.200 + comisioane. Din punctul nostru de vedere marea firma 2parale.ro nu a respectat contractul incheiat cu noi. Incaseaza sume pe care le administreaza discretionar. Am cerut incetarea contractului din 2 Aprilie 2013, dar ei pe 30 au transmis o noua factura de ~ 500 ron (cu toate ca nu am avut nici un comision de platit). Nu ne raspund la nici unul din mailurile trimise! Am fi avut bani de incasat de la ei, dar cainii (adica NOI) latra, ursul merge.Ne pare rau ptr fiecare din dvs. NU AM LASAT NICI UN COMISION NEPLATIT, DIN CONTRA AVEM BANI DE LUAT !

Mesaj trimis afiliatilor acceptati in campania advertiserului PFA Aurel Marcoci ( Confiscat.ro ). 

Drept urmare, vin eu acum si intreb, se intampla nereguli pe 2parale.ro, cel mai mare program de afiliere din .ro? Evident, se acorda drept la replica, pentru ca intentia mea nu este de a ataca pe cineva, in fond pot trata respectivul mesaj cu indiferenta, pentru ca la fel de bine cum in esenta sa pare a spune ”niste lucruri” poate fi si de fapt publicitate mascata prin viralizare (publicitate negativa) in fond mesajul pare a fi scapat din ”neatentie” in fluxul informational G+!

*pentru cei care ati deschis computerele mai tarziu, o practica destul de obisnuita pentru cei cu afaceri mici este sa se victimizeze (nu stiu daca este cazul si pentru PFA Aurel Marcoci) si sa atraga atentia Social Media asupra lor pentru ca mai apoi totul sa se traduca in mediatizare/trafic/conversii/profit!

**despre 2parale.ro au existat mereu opinii contra dar si atacuri in Social Media din Romania, insa de fiecare data s-a trecut cu vederea, dintr-un motiv sau altul! Avem cu aceasta ocazie si o replica oficiala din partea companiei, spusa la timp sau ne facem iar ca ploua? 

 

***Acesta a fost Pulsul Zilei in Online!