Stiu, fiecare blogger isi doreste sa aiba un blog cu un design superb, care sa se incarce foarte rapid si care sa fie foarte usor de configurat! Ei bine, incepand de astazi, infiintez o noua categorie pe balantza.com, o categorie ce se va numi ”blog design” si prin care voi oferi saptamanal(sau chiar mai des) sabloane gratuite pentru bloggerii interesati!

Astazi v-am pregatit o super tema, asa ca de inceput, o tema destinata blogurilor wordpress.org (adica cu host propriu) care intruneste toate cele spuse mai sus: design superb, incarcare rapida, aspect ultra-profesional si extrem de usor de instalat!

Tema se numeste Broadscope si este realizata de cei de la Themeforest! Pretul de piata este 45 de dolari, insa aici o puteti descarca gratuit(cadou)! 😉

Vezi Demo

Descarca tema

In cazul in care aveti probleme cu instalarea nu ezitati sa intrebati! Tema este complet functionala, in varianta full! Incarcarea unei teme pe wordpress se face doar in format .zip, orice alt format de arhivare nu functioneaza, asadar, daca dezarhivati aceasta tema, re-arhivati in acelasi format .zip!

Pe viitor vor fi si teme pentru Blogger! Pentru wordpress.com singurele variante raman temele deja existente, upgradarea contului la Pro sau de ce nu, mutarea pe host propriu 🙂