Desigur, ar fi trebuit să zic să salvați toate posturile grupului Intact Media. Dar, mă gândesc că se subînțelege cumva.

Este vorba despre libertate, despre dreptul la exprimare, despre multe!  (and horse shitttt)

Ok, acum lăsând gluma la o parte, o glumă stupidă ce-i drept, nu înțeleg de ce tot spectacolul ăsta mediatic cu ”Antena 1 și Antena 3 forțate să își părăsească sediul”.

Pe bune, ați devenit toți acționari la Intact Media?

Ok, pe cei de la ”Antene” îi înțeleg, deturnează atenția de la problema adevărată și se victimizează, transformând totul într-un  spectacol media, pe de-o parte, și într-o manevră de PR, pe de altă parte.

Avem, fiecare dintre noi, pretenția că suntem oameni inteligenți. Atunci haide s-o dovedim și să nu ne mai pretăm la mahalagisme.

Antenele, 1, 3 și câte or mai fi vor continua să emită, chiar dacă-și schimbă sediul. Oricum, dacă au fost luați pe ne-pregătite (deși nu cred asta, din moment ce primiseră notificări încă de toamna trecută) mai au alte câteva sedii regionale, în toată țara.

Ah, desigur, dacă salvați Antenele de masoni, reptilieni și alte personaje malefice, veți avea garantat un loc în Rai (și probabil ceva virgini ori virgine, în funcție de caz).