cupa mondiala

A cam trecut ceva timp de cand Romania nu a mai respirat aer de Cupa Mondiala. Au trecut de fapt vreo 15 ani.

In seara asta este momentul sa fie reinstaurata isteria nationala, Romania sa respire fotbal, iar romanii sa redevina buni la fotbal.

O calificare la Cupa Mondiala ar fi o gura de oxigen pentru toti romanii, pentru ca o astfel de calificare inseamna bani, bani multi pentru economia tarii. De la fabricile de bere care vor raporta vanzari record pana la departamentele de marketing si advertising care vor trebui sa proiecteze super-campanii pentru toate firmele. Totul inseamna bani, multi bani pusi in circulatie, care pana la urma inseamna crestere economica.

O calificare la Cupa Mondiala inseamna faima si notorietate pentru fotbalul romanesc, dar inseamna si un important plus la capitolul brand de tara. Nu poti vorbi de brand de tara cand ai putine cu care sa te mandresti in astfel de timpuri post-criza economica.

O calificare la Cupa Mondiala inseamna un urias imbold pentru zecile de mii de copii romani, care vor dori sa invete sa joace fotbal, care vor dori sa faca sport, care vor invata ce inseamna fair-play. Dar inainte de toate, toti copii si adolescentii de azi vor avea ocazia ca anul viitor sa vada Romania la o Cupa Mondiala, ceea ce trebuie sa recunoastem, se intampla cam o data pentru fiecare generatie in parte.

Si ar mai fi multe avantaje daca Romania s-ar califica la Cupa Mondiala. E drept, cel mai mult vor castiga tricolorii, fotbalistii ce ne vor reprezenta acolo, dar pana la urma vom castiga cu totii, asta este adevarul.

Asadar Hai Romania!

Jucati fotbal de Cupa Mondiala!

RoMania, sa inceapa isteria. Fotbal de Cupa Mondiala.