Daca pentru Romania publicitatea comparativa (concurentiala) reprezinta un concept abstract, mai mult de atat, foarte multi considera complet nepotrivit sa-ti ataci concurenta in chiar reclamele pe care le faci produselor tale, in SUA, si nu numai, publicitatea comparativa este o adevarata moda!

Pentru pasionati, lupta dintre BMW si AUDI reprezinta un adevarat etalon, mai ales ca dupa ce a inceput si la nivel de advertising comparativ, a prins in ”joc” si alti concurenti, gen Mercedes sau Jaguar!

In lumea IT, deasemenea, exista concurente acerbe, lupte crancene repurtate direct in nivelul de advertising, de promovare a produselor! Daca luptele la nivel de advertising comparativ intre produse cu sistem de operare Android si cele cu sistem de operare Apple (Ios sau Os X) sunt deja de notorietate, de curand in aceasta lupta a intrat si Microsoft, prin intermediul noii game de dispozitive ce ruleaza pe sistem de operare Windows 8!

Toata aceasta lupta, in final, aduce produse din ce in ce mai bune, insa pe parcursul ei, spre deliciul audientei, ofera momente de-a dreptul memorabile!

Iata cel mai recent ”episod” al luptei dintre Microsoft si Apple!

Iar daca vreti, puteti continua si cu:

Primul clip este deja viral pe Youtube, avand peste 700.000 de vizualizari in doar 3 zile!