Ceva păreri despre DescoperaAdsense.eu?

Am primit întrebarea din titlu, chiar eu, în dimineaţa asta. Iniţial am crezut că este vorba despre un blog de nişă, care să ajute cu tutoriale ori ceva de gen oamenii interesaţi de Google Adsense.

Însă, mai apoi, investigând site-ul, am rămas puţin perplex. Mi se pare a fi un scam în toată regula. Nu un MLM, ci pur şi simplu un scam (ţeapă). Poate mă înşel sau poate nu, cine ştie?!

Ideea este următoarea, dacă îmi oferă cineva răspunsuri cât de cât logice la următoarele întrebări, atunci voi considera că descoperaadsense.eu este un site de bună credinţă. Iar întrebările sunt:

-ce rost are pentru un publisher, fie el şi mic, să plătească un intermediar ca să lucreze cu Google AdSense?

-ce rost are să plăteşti un intermediar ca să-ţi creeze zeci de site-uri, fără nicio garanţie asupra conţinutului, cu care să visezi la profitul din AdSense?

-cât de naiv să fii încât să crezi că poţi avea anunţuri listate gratuit în Google Search Network?

-cât de naiv să fii încât să crezi profitabilă o metodă de genul “pui anunţuri cu site-ul tău în Google Display Network, ca să ai trafic şi să câştigi din Adsense”, fără să te interese contentul site-ului tău?

Şi mă rezum doar la aceste întrebări. Repet faptul că nu acuz pe nimeni (încă).

*Actualizare: Datorită comentariilor primite la acest articol, unele publicate iar altele ignorate pentru că adresau injurii proprietarilor DescoperaAdsense (poți avea o părere și fără să injuri) revin și repet:

DescoperaAdsense este țeapă! Nu aruncați banii pe un miraj al îmbogățirii rapide, nici nu vă veți îmbogăți așa și veți rămâne și fără banii investiți.

21 Comments

 1. Salut eu am cumparat de la ei planul silver.Toate bune si frumoase pana am descoperit site-urile….niste rahaturi de texte aruncate acolo si gata.

  • Liviu R. Reply

   Salut. Sincer, nici nu ma asteptam la altceva. In fond, cu un plugin de wordpress pentru content spinner (ori cum se numesc) poti face zeci de site-uri din contentul unuia. Sper ca nu e paguba prea mare, la tine.

  • Eu am comandat o platforma Gold de pe noul website DescoperaAdsense.eu si am primit posibilitatea de a-mi crea propriul site, cu propriile mele idei, cu care sa ma inscriu in Adsense. Momentan sunt in acest proces. Contul de gazduire ofert este putin confuz, dar sper ca voi invata.

   Sper sa va rezolvati problemele, toti cei care nu au reusit sa puna pe picioare Adsense.

 2. OK. Ai cumparat …. Dar pana acum? Il recomazi in vreun fel sau e o teapa?

  • Liviu R. Reply

   Nu e teapa, e fraiereala. Platesti un serviciu complet inutil, cu beneficii complet fictive. De fapt, tot ceea ce platesti este continutul de pe site-urile pe care le creeaza ei.
   Google Adsense este un program complet gratuit oferit de Google tuturor proprietarilor de site-uri (mai putin site-uri cu continut ilegal gen porno, filme pirat etc).
   Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a lucra cu Adsense este sa-ti faci un site, sa publici continut, si sa te inregistrezi la Adsense.
   Reclama pe care o vezi la mine in bara laterala este Adsense.
   *ps:- nu am cumparat nimic de la ei. Ar fi chiar culmea sa fac asta.

   • Liviu R. Reply

    Uite un exemplu: – este fix aceeasi schema de fraiereala a naivilor ca la cei ce abordeaza oameni pe strada ori Mall-uri pentru portofolii foto si cariere fictive in modelling. Platesti pozele pe care ti le fac, semnezi un contract sperand la castiguri din modelling, cand de fapt aia a fost tot. Ai platit sa-ti faca niste poze.
    Asa si aici. Platesti contintutul site-urilor si speri la bani din Adsense.
    Asta e tot business-ul lor, sa vanda continut si site-uri.

 3. Sofian Clement Reply

  ATENTIE!! ACEASTA OFERTA DESCOPERAADSENSE EU ESTE CEA MAI MARE MINCIUNA DESPRE METODA DE CASTIG PRIN ADSENSE IN ROMANIA PANA ACUM!!!

  Am achizitionat pachetul in speranta ca voi gasi ceva informatii suplimentare din partea unui profesionist. Asa cum cumperi cartea unui master chef ca stii ca vei gasi cel putin cateva idei pe care nu le-ai putea gasi in orice carte de bucate.

  Pe data de 14/01/2016 am achizitionat un pachet de servicii in valoare de 221,89 lei de la firma : S.C. Dhost-C&A S.R.L C.I.F. : 31333633 Nr ord reg com : J24/222/2013 Sediul : Baia Mare, Maramures Judet : Maramures Cont : RO39BTRLRONCRT0206649501 Banca : Transilvania S.A Capital Social : 1000 RON prin intermediul site-ului descoperaadsense eu

  Dupa cum se poate citi pe pagina oficiala (incearca pe waybackmachine si vei gasi afirmatiile de pe 14/01/2016) a comerciantului se afirma ca munca celui care achizitioneaza pachetul oferit de ei este sa le promoveze niste site-uri cu articole gata create si atat.
  Se pune la dispozitie training, suport, planuri de munca si live help. Nu sunt necesare cunostinte avansate PC. Am constatat ca afirmatiile facute pe pagina de vanzare sunt incorecte, comerciantul respecta doar o parte din ele si anume activarea gazduirii web si inregistrarea domeniului.
  Nu am primit factura fiscala cu toate ca am cerut-o prin singura modalitate posibila si anume tichete suport pe site-ul descoperaadsense eu

  Datorita faptului ca ei nu manifesta vointa de a restitui banii am inceput sa testez functionalitatea gazduirii site-ului prin instalarea wordpress. M-am oprit cand pe 08/02/2016 vanzatorul imi comunica faptul ca un site cu CMS (WordPress CMS) costa intre 600 si 700 de euro. Raspunsul dat nu clarifica daca prin folosirea wordpress sunt pasibil de plata unei sume de peste 600 de euro pentru ceva gratuit!!! sau si mai neplacut de a plati alte sume pentru depasirea unor alte clauze numai de ei stiute.

  Detalierea a ceea ce s-a intamplat intre mine si reprezentantii firmei S.C. Dhost-C&A S.R.L C.I.F. : 31333633 prin site-ul DescoperaAdsense eu pana acum

  Pe data de 14/01/2016 am primit primul mail cu informatiile privind destinatarul platii.
  Am efectuat plata prin online banking si le-am atasat raportul tranzactiei. Pe data de 14 Jan 2016 10:26:01 am primit urmatorul raspuns de la adresa de mail comenzisivanzari@yahoo.com (datorita faptului ca ati efectuat plata dintr-o alta banca decat cea cu care lucram noi, cred ca banutii dvs vor intra abia dupa amiaza. Nu pot sa va dau acces la platforma comandata pana nu primesc confirmarea. Eu iti voi continua planul de munca, iti voi adauga cateva update uri si iti voi pregati contul de gazduire)
  In cursul aceleiasi zile 14 Jan 2016 16:44:26 am primit de la adresa de mail comenzisivanzari@yahoo.com confirmarea faptului ca au intrat in contul lor banii virati prin online banking pentru achizitionarea pachetului Silver In urma confirmarii comenzii am primit un “Plan de munca partea Intai” (in care ce credeti ca este scris???? Cum sa descarci arhiva de fisiere, cum sa o dezarhivezi, IP ul gazduriii web si cum sa iti alegi un nume de domeniu pe care sa il comunici la o adresa de mail sa fie inregistrat in MAXIM O SAPTAMANA!!! plus si asta este sublim un link catre ghidul google adsense in limba romana!!!) Citeste mai departe sa vezi ca nu e asa. Comerciantul nu a vrut decat sa incaseze banii si atat, restul sunt chestii pentru care a fost deranjat maxim
  Dupa cum a fost indicat in planul de munca la punctele 7-9 am trimis pe 14/01/2016 un mail catre adresa crisdepartament@gmail.com
  Pe 15/01/2016 am solicitat mai multe informatii despre toate fisierele pe care le-am primit.
  Am cerut informatii si prin intermediul sistemului de tichet suport de pe site. Am primit urmatorul raspuns (Deocamdata din acel pachet te intereseaza doar PDF urile, ghidul Adsense si site-urile pe care le-ai primit)
  Dupa 10 zile calendaristice datorita faptului ca nu am mai avut nici o comunicare din partea reprezentantilor site-ului, pe 24/01/2016 am facut o solictare catre mailul crisdepartament@gmail.com
  Trecuse mai bine de o saptamana. Am luat in calcul chiar 7 zile lucratore.
  Pe 25/01/2016 am deschis si un tichet suport in care solicitam informatii despre statusul inregistrarii domeniului. Au avut grija in schimb sa ma atentioneze ca au un program. (Iti multumim pentu tichete suport! Oricand poti trimite tichket esuport de pe descoperaadsense eu si ti se va raspunde. Tot pe site ai si orarul in care se lucreaza la tichetele suport. ) PRIMA SMECHERIE – Domeniul este inregistrat de altcineva decat de firma care ti-a luat banii (in pachetul silver ai un domeniu inclus pe care il vei primi odata cce numele trimis de tine va fi inregistrat de third party ul cu care lucram noi)
  Au mai trecut cateva zile, si nici un raspuns inca despre statusul inregistrarii numelui domeniului. Am inceput sa studiez mai atent continutul site-urilor primite si am constatat ca articolele incluse sunt deja publicate pe internet pe diverse site-uri.
  Spre exemplu
  Daca vom cauta cu primul paragraf din articolul – 5 Reasons To Avoid PublishAmerica inclus in site-ul directorul copywriting din directorul ….Plan_Silver/Site-uri/copywriting vom gasi 125 de rezultate in Google. O data accesate fiecare din acele rezultate vom vedea ca articolul exista pe acele site-uri de foarte mult timp. Nu stiu ce inteleg cei de la descoperaadsense eu prin continut unic, dar acele site-uri primite pot fi folosite doar ca sursa de inspiratie si doar atat.
  Pe 29/01/2016 le-am comunicat ca am constatat ca nici un site nu are continut unic. Am primit urmatorul raspuns stupefiant de la adresa de mail rowcareers@yahoo.com (Site-urile nu pot fi duplicat deoarece le vei promova in ROMANIA prin GOOGLE ADSENSE ROMANIA.). Site-urile au continut in engleza!!!. Limba oficiala in ROMANIA este …. romana!!!!
  Pe data de 01/02/2016 mi-au comunicat de la adresa de mail webnoicareers@yahoo.com ca de fapt este vorba despre continut si design unic, editabil si care are impact asupra vizitelor utilizatorilor online.
  Incepand de pe 29/01/2016 am scris cate un tichet suport pe zi prin care ceream restituirea sumei achitate. Nu am primit nici un raspuns.
  Pe data de 03/02/2016 am primit un mesaj de al designinflexion@yahoo.com prin care ma informau ca au un program de lucru si ca pot deschide tichete suport daca am vreo problema, cu toate ca pana acum deschisesem mai multe tichete suport prin care le comunicam ca:
  1. nu au inregistrat numele domeniului, 25/01/2016
  2. nu stiu ce sa fac cu fisierele primite 15/01/2016
  3. site-urile primite chiar daca 20 la numar nu au continut unic 29/01/2016
  4. solicitam restituirea banilor achitati pe acest pachet (in fiecare zi incepand din data de 29/01/2016)
  Dupa foarte foarte multe insistente si tichete deschise dupa 21 de zile calendaristice pe 04/02/2016 au binevoit, in sfarsit, sa inregistreze un nume domeniu yourbestsellerblueprint eu (Asta in timp ce ei afirmasera ca va dura 7 zile)
  Dupa 10 zile ,pe data de 08/02/2016, de la prima cerere facuta prin tichet suport de pe data de 29/01/2016 mi-au comunicat ca au transmis cererea mea de restituire a sumei achitate catre departamentul legal.

  Azi este 23/02/2016 si inca nu am nici o comunicare de la ei in care sa ma informeze despre stadiul cererii mele de returnare a banilor.
  Nu mi-au raspuns nici la cererile de informatii referitoare la detaliile gazduirii web (spatiul de stocare, latimea de banda, etc.)

  In ultima saptamana am constatat ca uptime-ul(timpul in care un site nu este accesibil pentru diverse probleme) site-ului a scazut dupa cum urmeaza:
  17/02/2016 a fost oprit 7 ore si 8 minute;
  19/02/2016 a fost oprit 75 ore si 25 de minute;
  23/02/2016 a fost oprit 7 3 ore si 25 de minute. uptime de 90 la suta ceea ce intr-un an de zile inseamna cel putin o luna in care nu functioneaza un site.

  CONCLUZIA!!!
  Daca banii nu iti cad din pom mai bine investeste-i in altceva. Vrei articole serioase mergi pe toate site-urile de freelancer plaseaza o comanda de 100 de articole pe care sa dai cel putin 150 de euro doar daca sunt unice, alege cea mai ieftina gazduire web cu cel mai rapid serviciu tehnic, citeste ghidul Adsense publicat de Google si vei obtine un venit constant fara prea multa munca. NU IMBOGATI PE CEI DIN SPATELE DESCOPERAADSENSE EU. Au deja suficienti bani sa ignore orice lege din Romania, altfel nu se comportau asa cum am descris mai sus

  • Buna.Dar de ce nu i-ati dat la politie si la Sri?Pentru ca cum i-au prins pe alti hakeri si pe ei o sa-i gaseasca

 4. Am mai postat odata astazi aici, nu stiu daca s-a vazut comentariul meu.

  Si eu am cumparat o platforma Gold de la DescoperaAdsense.eu .Deocamdata au oferit inclusiv site-ul personalizat scris in platforma, dar acum trebuie sa vin cu idei unice pentru acel site cu care sa imi creez contul google. Sper ca totl va decurge bine.

  • @Diana: – de ce sa cumperi ceva ce de fapt este gratuit?

   Google Adsense este un program gratuit oferit de Google pentru a ajuta toti creatorii de continut sa-si monetizeze site-urile, continutul.

   Un site il poti avea si cu investitie ZERO pentru a lucra cu Google Adsense. Incearca sa faci un blog pe WordPress.com sau pe Blogger.com (mai sunt si alte platforme). Costul pentru a face un astfel de site/blog este zero. Iar platformele astea sunt de asa maniera facute incat si un novice in ale online-ului se poate descurca usor.

   Practic, tot ceea ce ofera descoperaadsense este un site, pe care oricum il poti avea si gratuit daca alegi serviciile corecte.

   • Iti multumesc pentru sugestie.
    Google Adsense nu stiu daca accepta blog-uri fara domeniu propriu. Si nu stiu prea multe despre cum se gazduieste un site. De aceea am apelat la acele platforme, pentru suport.

    Iti multumesc oricum Liviu, pentru sugestie

    • Liviu R.

     restrictiile Google Adsense se rezuma la continutul site-urilor (text si/sau imagini din ceea ce generic este numit ilegal). Nu conteaza ca nu este pe domeniu propriu, sunt o multime de bloguri .wordpress.com si .blogger.com care folosesc Google Adsense.
     *pentru nimic 🙂

    • WordPress si Blogger sunt platforme gratuite de constructie a unui sit nu? Eu ziceam de domeniul (sau nu stiu daca asa se numeste ) acel http://www.blog.ro, pe care trebuie sa il gazduiesti. Nu am mai lucrat cu gazduire sau cu cu alte servicii it in afara de facebook 🙂
     Voi studia amanuntit acele site-uri wordpres si blogger.
     Din nou, iti multumesc.

 5. Buna Diana.Ai reusit sa faci ceva bani cu saiturile celor de la descoperaadsense?

  • Salut! Scuza-ma ca nu ti-am raspuns! Imi aleg tema pentru site-ul personalziat si nu ma pot hotara…as merge pe un blog personal, dar am si o afacere in minte pentru PFA….Iti multumesc mult pentru ca mi-ai scris! Tinem legatura aici!

 6. officecristif Reply

  Da, e teapa, firma este aceasta daca va ajuta cu ceva. Oameni neseriosi pe care ii va ajunge karma. Sa se bucure de toti banii luati degeaba!

  Beneficiar: S.C. Dhost-C&A S.R.L; RO39BTRLRONCRT0206649501; CODFISC 31333633

Leave A Reply

Navigate