Am primit întrebarea din titlu, chiar eu, în dimineaţa asta. Iniţial am crezut că este vorba despre un blog de nişă, care să ajute cu tutoriale ori ceva de gen oamenii interesaţi de Google Adsense.

Însă, mai apoi, investigând site-ul, am rămas puţin perplex. Mi se pare a fi un scam în toată regula. Nu un MLM, ci pur şi simplu un scam (ţeapă). Poate mă înşel sau poate nu, cine ştie?!

Ideea este următoarea, dacă îmi oferă cineva răspunsuri cât de cât logice la următoarele întrebări, atunci voi considera că descoperaadsense.eu este un site de bună credinţă. Iar întrebările sunt:

-ce rost are pentru un publisher, fie el şi mic, să plătească un intermediar ca să lucreze cu Google AdSense?

-ce rost are să plăteşti un intermediar ca să-ţi creeze zeci de site-uri, fără nicio garanţie asupra conţinutului, cu care să visezi la profitul din AdSense?

-cât de naiv să fii încât să crezi că poţi avea anunţuri listate gratuit în Google Search Network?

-cât de naiv să fii încât să crezi profitabilă o metodă de genul „pui anunţuri cu site-ul tău în Google Display Network, ca să ai trafic şi să câştigi din Adsense”, fără să te interese contentul site-ului tău?

Şi mă rezum doar la aceste întrebări. Repet faptul că nu acuz pe nimeni (încă).

*Actualizare: Datorită comentariilor primite la acest articol, unele publicate iar altele ignorate pentru că adresau injurii proprietarilor DescoperaAdsense (poți avea o părere și fără să injuri) revin și repet:

DescoperaAdsense este țeapă! Nu aruncați banii pe un miraj al îmbogățirii rapide, nici nu vă veți îmbogăți așa și veți rămâne și fără banii investiți.